News

Ce spun polițiștii despre Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian. A circulat informația că acesta a murit de inimă rea după ce a auzit vestea dispariției fiului

04.08.2020 | 13:03
Ce spun politistii despre Nicolae Duduianu tatal lui Emi Pian A circulat informatia ca acesta a murit de inima rea dupa ce a auzit vestea disparitiei fiului
ADVERTISEMENT

În mediul online a apărut informația că Nicolae Duduianu a murit în închisoare după ce a aflat că Emi Pian a fost ucis. Vestea tragică ar fi fost prea mult pentru capul mafiei din Capitală.

S-a spus despre liderul clanului că a suferit un infarct și intervenția medicilor s-a dovedit a fi în zadar. De remarcat că Pian Senior se afla în Penitenciarul Rahova din luna aprilie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Atunci, Duduianu a fost condamnat definitiv la cinci ani și zece luni de închisoare. Acesta era acuzat de tentativă de omor

Tatăl lui Emi Pian, mort în închisoare

Cu toate acestea, penitenciarul București-Rahova precizează într-un comunicat oficial faptul că informația este falsă.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, transmite instituția.

Nicolae Duduianu a intrat la închisoare după ce pe 7 februarie 2019, un bărbat în vârstă de 39 de ani a sunat la numărul de urgență,  112 și a povestit că, în timp ce traversa, pe verde, la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, șoferul a fugit de la fața locului. În primă fază, dosarul a fost preluat de polițiștii Brigăzii Rutiere, dar lucrurile aveau să se schimbe destul de repede.

Concret, după ce au fost vizionarea imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și după audierea martorilor, s-a stabilit că este vorba despre o tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

În acel moment, ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri. Nu a mai durat mult până când oamenii legii au descoperit că șoferul era Nicolae Duduianu.

Acesta ar fi încercat să treacă pe roșu, însă ar fi avut un conflict cu pietonul, care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină.

Două săptămâni a fost căutat interlopul. În cele din urmă, Pian Senior a ajuns în arest preventiv, dar, după câteva luni, magistrații au decis că poate fi judecat și în libertate.

Avocații interlopului n-au reușit să-l scoată basma curată și Nicolae Duduianu a fost condamnat la închisoare.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: