News

Ce spun prietenii lui Costin Mărculescu despre varianta ca el să se fi sinucis: “S-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute”

12.06.2020 | 19:58
Ce spun prietenii lui Costin Marculescu despre varianta ca el sa se fi sinucis Sau derulat tot felul de intamplari neplacute
Când va avea loc înmormântarea lui Costin Mărculescu. Trupul actorului a fost depus la capela bisericii "Sfântul Gheorghe Nou" din București. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul lui Costin Mărculescu a survenit în urma unui stop cardio respirator, în spațiul public s-a vehiculat ipoteza conform căreia regretatul actor și-ar fi pus capăt zilelor pe fondul problemelor financiare din ultima perioadă. Rudele și prietenii exclud, însă, din start această variantă, în condițiile în care se pregătea de lansarea unei cărți ce promitea să zguduie din temelii întreaga lume a showbiz-ului.

Prietenii lui Costin Mărculescu sunt convinși că actorul nu s-a sinucis

Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se intâmplă.

ADVERTISEMENT

Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de carieră, ca să spun aşa.

Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie urma să publice o carte “Bomba cu fitil aprins” şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o apropiată a lui Costin Mărculescu pentru știrileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Pepe și Mara Bănică se vor ocupa de înmormântare

Trupul neînsuflețit al actorului este depus la Biserica Sf. Gheorghe cel Nou, unde va rămâne până sâmbătă, când va fi condus pe ultimul drum și înmormântat în cimitirul Reînvierea din Capitală. Ceremonia funerară va fi organizată de Pepe și Marea Bănică, aceștia respectându-i dorința exprimată printr-un bilet lăsat cu mulți ani înaintea tragicului eveniment.

A murit un prieten, un om cu care am râs foarte mult în ultimii 10 ani. Nu trecea printr-o perioadă bună, dar nu de ieri, de nişte ani de zile.

ADVERTISEMENT

El avea planuri şi un om care are planuri nu se sinucide. Cel puțin, asta cred eu. Ultima oară, am vorbit în carantină, pe un grup de WhatsApp.

Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică.

ADVERTISEMENT

Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a declarat Mara Bănică.

ADVERTISEMENT
Tags: