Fotbal intern

Ce spun spaniolii despre naţionala U21 a României: “Am putea avea probleme”

20.03.2019 | 23:43
Ce spun spaniolii despre naţionala U21 a României

Luis de la Fuente, selecţionerul naţionalei U21 a Spaniei, a prefaţat meciul amical cu România U21 într-o conferinţă de presă susţinută joi. Tricolorii antrenaţi de Mirel Rădoi se vor duela joi, de la ora 19:45, cu ibericii la Granada, iar tehnicianul de 57 de ani nu îşi doreşte niciun pas greşit.

Ce spun spaniolii despre naţionala U21 a României: “Va fi un meci dur”

Spaniolii se tem de naţionala U21 a României înainte de meciul amical de la Granada. Luis de la Fuente i-a lăudat pe jucătorii antrenaţi de Mirel Rădoi şi a susţinut că partida de joi va fi una dură, în condiţiile în care ambele echipe se pregătesc de turneul final din Italia şi San Marino, care se va disputa în vară.

“Sunt ultimele partide înainte de Campionatul European şi sigur se vor prezenta cu seriozitate şi maximum de interes. Unii jucători nu au fost convocaţi la precedentele meciuri, dar sunt sigur că partida va fi una dură. România are o echipă rapidă, cu jucători foarte buni. Trebuie să jucăm cât mai bine, altfel am putea avea probleme”, a declarat Luis de la Fuente.

Ce spun spaniolii despre naţionala U21 a României. Selecţionerul Spaniei se teme de tricolori
Ce spun spaniolii despre naţionala U21 a României. Selecţionerul Spaniei se teme de tricolori

Spaniolii vin cu toate stelele la amicalul cu România U21

Luis de la Fuente se va baza pe un lot plin de jucători care au făcut deja pasul spre echipa naţională de seniori a Spaniei, dar şi pe fotbalişti care au zeci de meciuri jucate în La Liga. Dintre cei convocaţi la U21, Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) şi Pablo Fornals (Villarreal) au jucat deja pentru selecţionata mare a ibericilor.

Echipa naţională de tineret a Spaniei i-ar putea avea în teren pe Jesus Vallejo (Real Madrid), Sergio Reguilon (Real Madrid), Carles Alena (Barcelona) sau Borja Mayoral (Levante). Ultimul este cel mai bun marcator al selecţionatei U21 a ibericilor, cu 14 goluri înscrise în 24 de meciuri.

Tags: