News

Ce spun vecinii lui Gheorghe Dincă, supectul de crime în serie din Caracal: „Se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte și vindea în alta”

26.07.2019 | 15:36
Ce spun vecinii lui Gheorghe Dinca supectul de crime in serie din Caracal Se ocupa cu targurile cumpara dintro parte si vindea in alta
Vecinii lui Gheorghe Dincă din Caracal sunt îngroziți. Sursa foto: observator.tv

Vecinii lui Gheorghe Dincă, suspectul de crime în serie din Caracal sunt înmărmuriți de ceea ce află pe oră ce trece despre bărbatul de 65 de ani. Aceștia spun că nu ar fi bănuit niciodată că bătrânul ar fi capabil de grozăviile de care acum este acuzat, nenorociri care se confirmă tot mai des din partea procurorilor.

Vecinii lui Gheorghe Dincă sunt îngroziți

„Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri”, a declarat unul dintre vecini, conform a1.ro.

Alți vecini spun că bărbatul nu era unul foarte sociabil, dar nici nu trezea suspiciunile care acum șochează o țară întreagă. Unii susțin că acesta era pasionat de filmele de groază, însă acest detaliu nu este unul definitoriu, dar acum poate fi o pistă pentru a înțelege profilul unui astfel de om bolnav.

gheorghe dinca criminal caracal
Bărbatul e acuzat că a tranșat corpurile celor două fete dispărute, Mihaela și Alexandra. Sursa foto: digi24.ro

De ce a acționat Poliția cu o întârziere de 19 ore?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este de ce poliția a acționat cu întârziere. Inițial se credea că apelul făcut de Alexandra, fata dispărută miercuri, era la ora 04:00 dimineața, iar polițiștii au întârziat două ore. Apoi s-a aflat că aceștia au întârziat 19 ore, iar acum toată lumea vrea să afle de ce a durat atât de mult pentru ca polițiștii și procurorii să facă percheziții în casa bărbatului.

Conform criminalistului Dan Antonescu, din informațiile pe care le deține el până la ora redactării acestei știri, polițiștii au descins azi dimineață la două adrese greșite până să ajungă la cea corectă, la casa bărbatului care acum se află în custodia Poliției.

 

Tags: