Life

Ce spune Adrian Enache după ce s-a aflat că Diana, fiica lui, ar fi însărcinată! Prima reacție a artistului

Adrian Enache a avut o reacție în urma zvonurilor apărute în spațiul public despre fata lui, Diana. S-a scris că aceasta ar fi gravidă.
23.05.2023 | 16:33
Ce spune Adrian Enache dupa ce sa aflat ca Diana fiica lui ar fi insarcinata Prima reactie a artistului
Adrian Enache, reacție la vestea că fiica lui, Diana, ar fi însărcinată. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Enache a reacționat, în exclusivitate pentru FANATIK, la informația ventilată în spațiul public, conform căreia fiica lui, Diana, este însărcinată.

Adrian Enache, reacție după ce s-a spus că Diana, fiica lui, e însărcinată

Cântărețul a avut un răspuns implacabil când a fost contactat de FANATIK, același pe care l-a oferit când s-a aflat că fata sa, artistă și ea, s-ar vedea cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu, prescurtat SOV.

ADVERTISEMENT

„Nu comentez așa ceva”, este prima și singura reacție pe care Adrian Enache a avut-o referitor la informația, însoțită de imagini, pe care a publicat-o site-ul cancan.ro.

Adrian s-a ferit să facă astfel de comentarii, mai ales în privința vieții personale a fiicei sale. Acest lucru e de înțeles, mai ales având în vedere importanța pe care tatăl ”ginerelui” său a avut-o, la un moment dat, în România.

ADVERTISEMENT

Diana a vorbit despre relația cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, în exclusivitate pentru FANATIK

Diana, însă, a vorbit despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de Ionuț Vîntu de mai bine de 4 ani. Fata lui Adrian Enache n-a vrut să intre în prea multe detalii legate de perechea pe care o formează cu feciorul lui SOV. A spus doar că între cei doi există o bună comunicare. Ne-a mai zis că dacă lucrurile nu ar fi funcționat n-ar fi rezistat atât de mult timp împreună.

„Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine. Ne completăm. Simt că suntem pe aceeași lungime de undă. Asta cred eu că este cel mai important”, a dezvăluit Diana Enache, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În interviul pe care Diana ni l-a acordat în luna decembrie a anului trecut, aceasta a spus că își dorește copii, lucru care, conform sursei citate în rândurile de mai sus, a devenit realitate.

Fiica lui Adrian Enache ne dezvăluia, la finalul anului trecut, că vrea să devină mamă

„Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii. Normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a completat Diana Enache.

ADVERTISEMENT

Se pare că Diana a aflat secretul unei relații de lungă durată chiar de la tatăl ei. Cel puțin asta reiese din declarațiile pe care Adrian Enache le-a făcut despre povestea sa de iubire. O poveste pe care de atâția ani o trăiește alături de Iuliana Marciuc.

Diana a aflat cum se întreține o relație de la tatăl ei

„Secretul este comunicarea, să nu lași niciodată lucrurile nevorbite și neînțelese. Și… mai am o vorbă, iubirea se întreține. Adică trebuie să ai grijă de iubire. Iubirea se întreține cu flori, cu surprize, cu vorbe bune, cu comunicare. Așa cum am spus, dar și cu timp petrecut împreună.

Nu neapărat timp cantitativ, timp calitativ. Chiar și atunci când ai, spre exemplu, o familie cu un copil. Nu înseamnă că dacă ai un copil nu mai poți avea și timp pentru cuplu. Asta cred că este foarte important, să petrecem timp în trei sau în patru dacă sunt doi copii, dar și timp în doi. Acel timp în doi este foarte important”, a spus Adrian Enache despre parteneriatul pe care îl formează de ceva timp cu Iuliana Marciuc, pentru ego.ro.

 

ADVERTISEMENT