Fotbal intern

Ce spune Alex Mitriță despre un transfer la FCSB! Ce lovitură pentru Gigi Becali!

15.10.2018 | 19:10
Ce spune Alex Mitrita despre un transfer la FCSB Ce lovitura pentru Gigi Becali

Alex Mitriță a vorbit cu FANATIK.RO despre un posibil transfer la FCSB și despre perioada petrecută la formația din Ghencea, în trecut.

Mitriță explică de ce a fost dezamăgit în momentul în care Alex Băluță a fost lăsat să plece de la Craiova și când își dorește să plece din Bănie!

“Vreau să plec, dar după ce iau campionatul cu Craiova!”

Internaționalul român recunoaște interesul unor cluburi din Serie A pentru serviciile sale, dar spune că până la vară e aproape imposibil să părăsească formația din Craiova.

Au fost oferte. Nu m-am gândit să plec pentru că eram doar de un an la Craiova. Eu sper să am meciuri foarte bune şi peste un an, doi ani voi vedea unde mă voi duce.

Când s-a transferat Alex Băluță, am fost dezamăgit pentru că mi-a plecat un prieten, dar am fost bucuros pentru el. Ştiu că atunci când eşti la o echipă de foarte mult timp ai nevoie de o schimbare şi îmi doream să se realizeze acel transfer. Eu aveam doar un an la Craiova şi nu ţineam neapărat să merg în altă parte.

Vă daţi seama că mi-aş dori să plec. M-am întors în ţară pentru Craiova, eu sunt născut în acel oraş şi am vrut să câştig cu această echipă titlul! Vreau să iau un campionat cu Craiova. E normal să îmi doresc foarte mult să plec afară. Voi lua fiecare meci în parte, voi încerca să îmi ajut echipa şi la finalul sezonului vedem ce se întâmplă“, a declarat Mitriță pentru FANATIK.RO.

Ce spune Alex Mitriță despre transferul la FCSB: “Nu vreau să mă duc la Steaua! L-au preferat pe Târnovan!”

De transferul atacantului oltean se interesează și Gigi Becali, cel care a anunțat că e dispus să achite 5 milioane de euro pentru “pachetul” Alex Mitriță – Nicușor Bancu: 3 milioane pentru vârf și 2 milioane pentru fundaș.

Alex Mitriță nu are, însă, în plan să joace la FCSB. Fotbalistul nu a uitat de perioada petrecută în Ghencea, la Steaua, de unde a fost trimis la Viitorul, fiindu-i preferat Alex Târnovan.

Nu am discutat cu cei de la Steaua nimic. La urechile mele nu a ajuns vreo ofertă de la ei. Eu sunt la Craiova, mă gândesc la Craiova şi nu vreau să mă duc la Steaua.

Nu îmi pare rău rău ca am plecat de la Steaua. A fost o experienţă bună pentru mine, am avut de învăţat din ea. Apoi, am fost în Italia, o altă experienţă din care am învăţat foarte mult. Nici nu vreau să mă mai gândesc la plecarea mea de atunci.

A rămas Târnovan la Steaua, l-au preferat pe el, iar eu m-am dus la Viitorul şi a fost foarte bine într-un final. Nu m-am întâlnit niciodată cu domnul Gigi Becali, nu îl cunosc personal, aşa că nu am apucat să discut despre acest lucru“, a afirmat Mitriță pentru FANATIK.RO.

Tags: