Life

Ce spune Alexandru Bădițoaia după ce i-a adus Narcisei Birjaru farfuria de aur de la Chefi la Cuțite: ”Extrem de mândru”

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a ajutat-o mai mult ca oricine pe Naricsa Birjaru să câștige finala Chefi la Cuțite.
19.06.2021 | 20:19
Ce spune Alexandru Baditoaia dupa ce ia adus Narcisei Birjaru farfuria de aur de la Chefi la Cutite Extrem de mandru
ADVERTISEMENT

Alexandru Bădițoaia a fost cel care, în finala Chefi la Cuțite, a coordonat o parte a echipei strânse în jurul finalistei Narcisa Birjaru și, mai mult chiar, a gătit o mare parte a meniului propus de câștigătoarea celui de-al nouălea sezon al emisiunii.

Alexandru Bădițoaia: ”Narcisa Birjaru a ridicat farfuria pentru întreaga echipă!”

Alexandru Bădițoaia, unul dintre cei mai puternici concurenți de la Chefi la Cuțite nu a reușit să ajungă în finală, iar membrul echipei lui Cătălin Scărlătescu a ajutat-o pe colega lui de la ”violeți”, Narcisa Birjaru să fie prima femeie care câștigă farfuria de aur și marele premiu al emisiunii.

ADVERTISEMENT

”Astăzi Narcisa Birjaru a ridicat farfuria pentru întreaga echipă! Felicitări Narcisa, felicitări echipei! Ajutorul pe care i l-am oferit Narcisei l-aș fi oferit oricărui membru din echipa mea, cu aceeași determinare si dorință de câștig! Pentru oricare alt finalist care m-ar fi ales aș fi avut aceeasi coloană vertebrală ca lucrurile care depind de mine sa iasă perfect!”, a  spus, pe Instagram, imediat după finala Chefi la Cuțite, Alexandru Bădițoaia.

Mai mult decât atât, a precizat tânărul care este, de altfel, bucătar de meserie, experiența de la Chefi la Cuțite i-a demonstrat că este capabil să devină un nume în domeniul culinar și că a învățat multe din emisiune.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bădițoaia a muncit enorm în finala Chefi la Cuțite

Alexandru Bădițoaia este, probabil, membrul din echipa lui Cătălin Scărlătescu care a muncit cel mai mult în finala Chefi la Cuțite, având grijă ca fiecare fel de mâncare din meniul propus de Narcisa Birjaru să fie perfect, lucru pe care, de altfel, l-au observat mulți telespectatori.

„Sunt un bucătar care mai are multe de învățat, multe tehnici de perfecționat, dar experiența Chefi la cuțite mi-a demonstrat că sunt pe drumul cel bun! Sunt recunoscător pentru experiența trăită și în același timp extrem de mândru!”, a mai explicat Alexandru Bădițoaia pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, a mai precizat bucătarul care a ajuns până în semifinala Chefi la Cuțite, nu îi pare deloc rău că a muncit atât de mult pentru Narcisa Birjaru.

”Aici se încheie această aventură, să înceapă altele! Sunt mai pregătit ca oricând!”, a mai spus, pe conturile sale de socializare, Alexandru Bădițoaia.

ADVERTISEMENT

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru este prima femeie care reușește să câștige marele premiu de la Chefi la Cuțite, câștigând finala celui de-al nouălea sezon în ciuda faptului că nu este bucătar de meserie.

De altfel, victoria Narcisei Birjaru din finala Chefi la Cuțite a fost, probabil, cea mai contestată din istoria emisiunii, ea fiind atacată pe conturile de socializare pentru că le-ar fi luat locul unor specialiști în gastronomie.

Mai mult chiar, aportul lui Alexandru Bădițoaia din finala câștigată de Narcisa Birjaru a fost și unul dintre argumentele cu care a fost atacată femeia care a intrat în posesia marelui premiu.

Sper că ai împărțit banii cu Alex și Valentina, fără ei erai acasă demult. În rest, nu mă mir ce s-a întâmplat, Chefi la Cuțite s-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!”, spuneau, pe conturile de socializare unii dintre cei dezamăgiți de finala Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT