Life

Ce spune Ana Maria Pop despre fiul lui Daniel Pavel și mama tânărului. Ce relație este între cei doi

Declarațiile Anei Maria Pop legat de fiul lui Daniel Pavel, Antoniu, și mama acestuia, Anca. Cum se înțeleg în momentul de față.
27.09.2022 | 11:15
Ce spune Ana Maria Pop despre fiul lui Daniel Pavel si mama tanarului Ce relatie este intre cei doi
Declarațiile Anei Maria Pop legat de fiul lui Daniel Pavel și mama acestuia. Cum se înțeleg. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce spune actuala iubită a prezentatorului de la Pro TV despre băiatul partenerului de viață și mama tânărului. Ce relație este între cei doi, frumoasa blondină având numai cuvinte de laudă la adresa adolescentului.

Declarațiile Anei Maria Pop legat de fiul lui Daniel Pavel și mama acestuia. Cum se înțeleg

Ana Maria Pop a făcut mai multe declarații despre fiul lui Daniel Pavel și mama acestuia, Anca. Femeia de afaceri este conștientă că Antoniu știe ce înseamnă puterea, relaționarea cu oamenii și educația de la figura paternă.

ADVERTISEMENT

Adolescentul a învățat de curând să joace biliard de la frumoasa blondină cu care se iubește tatăl său. Băiatul prinde foarte repede totul, având un ”material” desăvârșit, lucru observat inclusiv de vedetă.

„Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului deja. (zâmbește) Are doi părinți care i-au oferit exact ceea ce a trebuit pentru a deveni un adolescent cu principii puternice, foarte multă personalitate, dar și candoare.

ADVERTISEMENT

Anca, mama lui… și aș afirma cu tărie prietena mea (știi… unii oameni au chimie și trebuie să se întâlnească, iar noi am rezonat de la prima interacțiune), l-a învățat ce sunt iubirea, cunoașterea…

Cea mai bună relație dintre lumile posibile aș spune. Pe undeva, Antoniu este un adolescent tipic din mediul internațional. Fluent în patru limbi, prinde din zbor expresii și sintagme din zonele de interes.

ADVERTISEMENT

Limba aromână o simte deja după doar câteva săptămâni, dar își poate pierde rapid interesul pentru adulții care oricum nu știu nimic, nu pricep neam și sunt și băgăcioși. Dacă adulții ăștia sunt și profi acri, e clar!”, a dezvăluit Ana Maria Pop pentru revista viva.ro.

Ana Maria Pop, laude la adresa băiatului lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop a petrecut în urmă cu puțină vreme și o vacanță alături de băiatul lui Daniel Pavel pe care-l laudă constant. Tânărul are o pasiune foarte mare pentru științele socio-umaniste, mama lui fiind atentă la dezvoltarea sa.

ADVERTISEMENT

„Altfel, este un copil încă, cu mama sa și cu mine, atenți la dezvoltarea lui emoțională, la echilibrele vârstei, la gradul de armonie și fericire pe care îl dorim pentru el.

Anca, mama lui, este prezentă total pentru și lângă el, și Antoniu simte asta și crește armonios”, a mai subliniat iubita lui Daniel Pavel, mai arată sursa de mai sus.

ADVERTISEMENT