Life

Ce spune Andreea Bălan despre Jador: ”Există o chimie între noi. Ne-am întâlnit la o emisiune”

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Jador. Cei doi artiști au colaborat la melodia Cu inima ta, alături de Costi Ioniță.
25.03.2023 | 17:24
Ce spune Andreea Balan despre Jador Exista o chimie intre noi Neam intalnit la o emisiune
Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Jador. Cei doi artiști au colaborat la melodia Cu inima ta, alături de Costi Ioniță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce spune jurata de la Te cunosc de undeva, de la Antena 1, despre fostul concurent de la Puterea Dragostei. Frumoasa blondină susține că există o chimie între ei. Cântăreții s-au întâlnit la o emisiune în urmă cu ceva vreme.

Andreea Bălan, adevărul despre relația cu Jador. Cei doi artiști au colaborat la melodia Cu inima ta, alături de Costi Ioniță

Andreea Bălan a spus adevărul despre relația cu Jador, cu care a lansat de curând piesa Cu inima ta. Melodia este postată pe canalul de Youtube de 3 săptămâni și se află deja pe locul 19 în trendingul românesc.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a recunoscut că este o chimie între ea și manelistul cu care s-a văzut prima oară la finalul anului trecut. Au stiluri muzicale diferite, însă au ajuns să fie ascultați de multă lume. Videoclipul are peste 1,6 milioane de vizualizări.

„Pe genul lui, el este un artist extrem de iubit și respectat. Pe partea mea, la fel și eu. Atunci, fuziunea asta este neașteptată, foarte frumoasă. Videoclipul este foarte sexy. Există așa o chimie între noi.

ADVERTISEMENT

Mi-a venit ideea de Revelion, când ne-am întâlnit la o emisiune. Am făcut un TikTok, la vremea respectivă, împreună. Mi-a zis că mă admiră de mulți ani și atunci, am zis: «De ce nu? Ia să încerc și altceva».

La un moment dat, trebuie să te reinventezi, să faci tot felul de chestii. Într-o carieră de 20 și de ani trebuie să faci tot timpul chestii și să colaborezi, iar eu m-am reinventat de multe ori”, a declarat Andreea Bălan pentru revista unica.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, despre manele

Andreea Bălan s-a reinventat de nenumărate ori în plan muzical, mai ales de când s-a desființat trupa Andre. Avea numai 18 ani când a plecat pe propriul drum, în prezent având o părere foarte bună despre manele.

Cunoscuta finalistă de la America Express 2023 este de părere că acest gen muzical este unul vesel și cu versuri pozitive care îi face pe oameni să se simtă bine. Îndrăgita artistă crede că piesa cu Jador va avea un mare succes.

ADVERTISEMENT

„În zona asta, în manele, majoritatea pieselor sunt vesele și atunci, oamenii vor, ascultă ca să se simtă bine și să se distreze la petreceri”, a mai adăugat Andreea Bălan, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT