Life

Ce spune Andreea Marin despre partenerul său de viață. Adrian Brâncoveanu este ”sprijin și iubire”

Andreea Marin (47 de ani) și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de 5 ani, fosta prezentatoare de la TVR dezvăluind cum o ajută partenerul de viață.
22.05.2022 | 12:24
Ce spune Andreea Marin despre partenerul sau de viata Adrian Brancoveanu este sprijin si iubire
Andreea Marin, detalii despre partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu. Ce a declarat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta simte că este sprijinită de iubit, despre care are numai cuvinte de laudă. Fosta moderatoare a emisiunii Surprize, surprize susține că fostul consul în Libia îi este un adevărat suport de când i-a intrat în viață.

Andreea Marin, detalii despre partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu. Ce a declarat

Andreea Marin a mărturisit că Adrian Brâncoveanu se numără printre persoanele de la care își ia speranța, dorința și puterea în fiecare zi. Frumoasa brunetă recunoaște că partenerul o motivează constant.

ADVERTISEMENT

„Din dragostea de viață, de oameni, și o mare parte din hrana mea e spirituală sau o iau din natură, e o sursă inepuizabilă pentru mine de energie pozitivă.

Copilul meu e o motivație extraordinară de a trăi frumos și demn, partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire.

ADVERTISEMENT

Oamenii pe care îi întâlnesc datorită muncii mele, care e totodată și pasiune pentru mine, mă îmbogățesc sufletește și e mare lucru să mă simt împlinită muncind”, a spus vedeta pentru libertateapentrufemeie.ro.

Andreea Marin, laude la adresa fiicei sale, Violeta

Andreea Marin are o fiică alături de fostul soț, Ștefan Bănică, care îi seamănă foarte mult. Violeta este lăudată adesea de celebra sa mamă care spune despre ea că este inteligentă și extrem de descurcăreață în tot ce face.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, scriitoarea este mândră de unicul său copil, adolescenta fiind ascultătoare și care învață foarte bine. Fata studiază la o școală privată și visează să plece după liceu în străinătate pentru aprofundare.

„Îmi seamănă uimitor de mult. E pasiune, e dorința de a depăși limite, sensibilitate și suflet candid. E tare descurcăreață, inteligentă, învață foarte bine și sunt tare mândră de ea”, a completat fosta prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Tânăra a primit foarte multe sfaturi prețioase de la Andreea Marin, însă cel mai important fiind să fie ea însăși. Cele două sunt foarte apropiate și au o relație specială mamă – fiică, vorbind deschis despre fiecare problemă.

ADVERTISEMENT