Life

Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcină: „Mă simt ca la 20 de ani”

Andreea Tonciu a vorbit despre a doua sarcină. Iată ce spune vedeta despre posibilitatea de a deveni mămică din nou.
24.10.2021 | 19:05
Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcina Ma simt ca la 20 de ani
Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcină: „Mă simt ca la 20 de ani” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a vorbit despre o posibilă sarcină, la cinci ani de când a venit pe lume fiica ei, Rebecca. Fosta asistentă TV nu exclude posibilitatea de a deveni, din nou mămică, dar nu în viitorul apropiat.

Vedeta are 35 de ani, însă spune că ar vrea să mai aștepte câțiva ani până să aibă un al doilea copil, dacă va fi să fie.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu se simte deloc bătrână și îi place să-și petreacă timpul cu fetița ei, cu care face diverse activități.

Ce spune Andreea Tonciu despre a doua sarcină

Andreea Tonciu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, că nu este pregătită să aibă încă un copil prea curând. Vedeta spune că nu ar spune nu dacă ar rămâne din nou însărcinată, dar abia pe la 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă de televiziune se bucură de timpul petrecut alături de Rebecca Ana-Maria, fiica ei și a lui Daniel Niculescu, cu care s-a căsătorit în 2016.

Micuța seamănă foarte bine cu mama ei, așa cum a mai spus bruneta, însă la fizic seamănă cu tatăl. Andreea Tonciu a declarat că nu se simte deloc ca la 35 de ani, vârsta ei reală, ci ca la 20.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani. Nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste.

Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni.

ADVERTISEMENT

Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, a declarat Andreea Tonciu la Antena Stars.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu sunt împreună de ani buni. În toamna lui 2015 bruneta a anunțat că este însărcinată. În februarie 2016, vedeta și iubitul ei s-au căsătorit civil.

Rebecca Ana-Maria a venit pe lume în luna iunie a anului 2016. În septembrie, Andreea Tonciu și partenerul ei s-au căsătorit religios, iar nașii lor au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Bruneta s-a retras din lumea televiziunii, însă ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a mai avut apariții publice de-a lungul timpului, în diverse emisiuni TV, printre care și Splash! Vedete la apă.

ADVERTISEMENT