News

Ce spune bărbatul care și-a înjunghiat soţia şi gemenele de 2 luni! A fost arestat pentru 30 de zile

Ce spune bărbatul care și-a înjunghiat soţia şi gemenele de 2 luni, primele declarații
07.11.2021 | 20:50
Ce spune barbatul care sia injunghiat sotia si gemenele de 2 luni A fost arestat pentru 30 de zile
ADVERTISEMENT

Bărbatul din Roman este acuzat de oamenii legii că şi-a înjunghiat gemenele de nici două luni, dar și soția. Acesta a declarat anchetatorilor că nu îşi amintește când le-a agresat pe fetiţe.

Mai mult decât atât, individul a susținut că era stresat de problemele de familie sau de serviciu și de aici a urmat gestul său.

ADVERTISEMENT

Ce spune bărbatul care și-a înjunghiat soţia şi fetițele de 2 luni!

Conform primelor informații, după ce a comis fapta, bărbatul a încercat să-şi ia viaţa. Rănile pe care și le-a provocat au fost însă superficiale.

Din nefericire, la puțin timp după atac una dintre fetiţe a murit. Nici cea de-a doua nu se simte mai bine, starea ei fiind gravă. Micuța este internată la spital.

ADVERTISEMENT

De remarcat că anchetatorii povestesc că bărbatul ar fi intrat în stare de șoc după ce le-a atacat pe fetițe. Polițiștii au scos cu greu de la el câteva vorbe.

Bărbatul le-a spus că nu își mai amintește nimic. A recunoscut în cele din urmă că rememorează momentul în care şi-a atacat soţia, dar agresiunea asupra gemenelor a negat-o.

ADVERTISEMENT

Totul s-ar fi petrecut la primele ore ale dimineții, în momentul în care cele două gemene ar fi început să plângă. Enervat la culme, bărbatul nu a mai rezistat și și-a atacat familia.

Prima victimă a fost soţia, care dormea lângă una dintre fetiţe. Speriată, femeia a reușit să scape și a fugit alături de băiatul de 9 ani la vecini de unde a cerut ajutor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, bărbatul a rămas în casă şi și-a revărsat supărarea asupra fetițelor gemene de 2 luni. Micuța care a supraviețuit a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași.

Medicii spun că starea fetiței este stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că șocul traumatic a fost sever. Din acest moment, riscurile sunt legate de tot ce înseamnă funcționalitatea organelor interne care au fost lezate.

Vorbim despre capsula hepatică și intestinul. Fetița este reechilibrată hemodinamic, și cel mai probabil va rămâne ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Acum bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este arestat pentru 30 de zile. „Agresorul a fost audiat. A recunoscut săvârșirea faptelor declarând nuanțat modalitatea în care s-a derulat evenimentul. El a declarat că “mintea i-a fost întunecată”.

Asupra lui s-au acumulat mai multe presiuni psihice generate de soţie, soacră şi cumnată, precum şi probleme legate de serviciu”, a spus Ianuş Marius Emil, purtător de cuvânt Parchetul Neamţ

ADVERTISEMENT