Life

Ce spune Bianca Comănici de la Kanal D despre burtica suspectă prezentată la plajă: ”Mă omoară Buhnici”

Bianca Comănici, vedeta Kanal D, a vorbit despre burtica suspectă cu care a fost surprinsă la plajă, explicând că nu e însărcinată. Ea a și glumit pe tema imaginilor.
21.08.2022 | 17:36
Ce spune Bianca Comanici de la Kanal D despre burtica suspecta prezentata la plaja Ma omoara Buhnici
Bianca Comănici a prezentat o burtică suspectă la plajă și nu și-a ascuns nici celulita care îl scotea din minți pe George Buhnici / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici are, la 23 de ani, o istorie destul de serioasă în lumea showbiz-ului. De două ori câștigătoare al show-ului Puterea Dragostei, controversată prin prisma filmărilor apărute cu ea în timpul experiențelor de videochat, bruneta este acum prezentatoare online la Kanal D.

Bianca Comănici, burtică suspectă, la plajă

Deși are forme de model, Bianca Comănici nu a fost scutită de momente în care o fotografie nu foarte reușită a prezentat-o cu o burtică de-a dreptul suspectă. Cu toate acestea, Bianca, care susține că este singură, nu prea ar fi avut cum să fie însărcinată.

ADVERTISEMENT

Aflată la plajă, bruneta a purtat o pereche de pantaloni scurți și partea de sus a costumului de baie a fost aleasă în așa fel încât să îi evidențieze bustul modelat de esteticieni. Și, fără să își editeze fotografiile, așa cum face de cele mai multe ori, Bianca a postat la vedere burtica și celulita.

Doar că, spre deosebire de alte vedete, prezentatoarea de la Kanal D a trecut peste micile defecte cu umor. Și chiar a aruncat și câteva ironii fine la adresa lui George Buhnici, influencerul care a reușit să își pună lumea în cap când a criticat femeile și și-a comparat femeia cu o minoră.

ADVERTISEMENT

”În prima poza puteți observa destul de clar ca sunt însărcinată și chiar dacă mulți sunteți surprinși… Trebuie sa știți că sunt însărcinată cu multe probleme la 23 de ani, cu un copil😂. În spirit de glumă și o mică demonstrație pentru cei care spun că la 54 de kilograme ale mele, am burtică. Și în a doua poză celulita!!! 😂 Mă omoară Buhnici ca am fost la plaja așa”, a spus Bianca Comănici.

În altă ordine de idei, Bianca Comănici nu ascunde că face eforturi serioase pentru a arăta cât mai bine, iar că programul ei de sală este unul intensiv. „Eu am mai făcut brațe, dar evitam gambele. Am început să fac antrenamente și pentru gambe, că simțeam că sunt cam moi”, a explicat vedeta Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici visează la nuntă! După ce își găsește iubit, vrea o petrecere atipică

Bianca Comănici a trecut printr-o serie de experiențe amoroase destul de dificile. Cea mai cunoscute relație, cea cu Livian Pop, s-a sfârșit în condiții ct se poate de neplăcute, ea ajungând să se judece cu Nelson Mondialul și cu fiul lui, bărbatul pe care l-a iubit o bună bucată de vreme.

În primul sezon de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici a avut o încercare de relație și cu Iancu Sterp, dar cei doi și-au dat seama că nu ar fi foarte potriviți și s-au despărțit rămânând în relații bune, doar că bruneta nu ascunde că îl place și acum.

ADVERTISEMENT

Acum, din informațiile noastre, Bianca Comănici nu are un iubit oficial, vedeta Kanal D visând însă la momentul nunții. Și, în emisiunea pe care o și prezintă pe Youtube, a și dezvăluit cum și-ar dori să arate evenimentul.

“Nunta mea va fi una non-conformistă. Nu va exista nimic tradițional. Adică dansul mirilor va fi ceva foarte lejer. Nu facem vals, nu facem nimic pompos. Nu va fi cazul. Până și tata mi-a spus că trebuie să învăț să dansez Sârba pentru că o să-l fac de râs.”, spunea Bianca Comănici.

ADVERTISEMENT