Life

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținutele alese de Simona Halep și Toni Iuruc pentru cununia civilă. “El e prea elegant”

Simona Halep și Toni Iuruc au trăit cea mai frumoasă zi din viața lor. Au devenit soț și soție. Cătalin Botezatu a vorbit despre ținutele alese de miri.
16.09.2021 | 09:35
Ce spune Catalin Botezatu despre tinutele alese de Simona Halep si Toni Iuruc pentru cununia civila El e prea elegant
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc au avut o nuntă de vis. Totul s-a desfășurat într-o locație specială, iar cei doi protagoniști au fost înconjurați de rude și prieteni în cea mai importantă zi din viața lor.

După marele eveniment, Cătălin Botezatu a spus câteva cuvinte despre ținutele alese de Simona Halep și soțul ei.

ADVERTISEMENT

Sportiva a fost lăudată de celebrul designer, în timp ce pentru Toni Iuruc acesta a avut un un sfat.

Ce spune Cătălin Botezatu despre ținutele alese de Simona Halep și Toni Iuruc pentru cununia civilă

Simona Halep a strălucit în cea mai importantă zi din viața sa. Se știe că jucătoarea de tenis alege mereu pentru evenimentele la care apare ținute simple, dar elegante.

ADVERTISEMENT

La cununia civilă, constănțeanca a purtat o rochie lungă, crem, cu inserții aurii. În partea de sus a fost brodată, iar în cea de jos a avut pliuri. Pentru petrecere, Simona a optat pentru o rochie lungă albă.

Cătălin Bătezatu a felicitat-o pe sportivă pentru alegerea făcută.

“Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul.“, a spus Botezatu, pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Și când a venit vorba despre machiaj, Botezatu a fost încântat de alegerile făcute de campioană.

Ce a spus Botezatu despre ținuta lui Toni Iuruc

Soțul Simonei Halep a fost foarte elegant în ziua nunții sale. A ales un costum negru, clasic, iar papionul nu a lipsit. Botezatu l-a felicitat pentru alegerea făcută, dar spune că el ar fi făcut unele mici ajustări.

ADVERTISEMENT

“Costumul este unul… OK, de culoare închisă! Poate aș fi umblat puțin la pantaloni, nu i-aș fi lăsat să cadă atât de mult, să facă acele cute pe pantof. (…)

Aș fi umblat puțin și la modelul pantofului, dar per general sunt OK ca pereche.

Dar, dacă stau bine să mă gândesc, având în vedere să Simona a optat pentru o ținută atât de simplă, el putea să renunțe la cravată și să deschidă un nasture sau chiar doi la cămașă”, a mai spus Botezatu.

ADVERTISEMENT