Life

Ce spune Connect-R despre preotul Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală: ”Toți luptăm cu aceleași duhuri”

Connect-R reacționează în cazul agresiunii sexuale de care este acuzat preotul Visarion Alexa. Artistul dă vina pe ispitele pe care le au oamenii.
29.09.2022 | 19:20
Ce spune ConnectR despre preotul Visarion Alexa acuzat de agresiune sexuala Toti luptam cu aceleasi duhuri
Connect-R, reacție în cazul agresiunii sexuale de care este acuzat preotul Visarion Alexa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Connect-R a vorbit despre cazul agresiunii sexuale în care este implicat preotul Visarion Alexa. Artistul și-a exprimat opinia pe rețelele de socializare.

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion Alexa

Artistul dă vina pe tentația din jurul oamenilor și că din cauza acesteia mulți cădem în capcane. De asemenea, el le-a transmis fanilor săi să îi considere pe preoți oameni și nu sfinți.

ADVERTISEMENT

Totodată, Connect-R a mai spus că ortodoxia nu trebuie confundată cu ”omul supus greșelii”.  El i-a mai îndemnat pe români să aibă dragoste unul față de altul.

”Trebuie să înţelegem că tentaţia a lucrat prin noi toţi, inclusiv prin femeie, încă de la începuturi. Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicogen, hidrogen și oxigen.

ADVERTISEMENT

Toți luptăm cu aceleași duhuri, cu aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii și nu este despre ce ni se întâmplă în viața asta, ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă.

Să nu uităm că toți suntem unul, nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva, justiția, până la urmă, va stabili cine este victimă, cine va fi îndreptățit, cine va fi judecat și așa mai departe. Nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii”, a transmis solistul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cum s-a îndreptat Connect-R către Dumnezeu

Connect-R este de ceva timp orientat către religie. Adesea își exprima credința în Dumnezeu prin intermediul paginilor sale de socializare.

Tot în online, Connect-R a dezvăluit că s-a îndreptat către Dumnezeu, în urma unor probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește spusele sale despre preotul Visarion Alexa au loc în contextul în care acesta a fost acuzat de mai multe femei că le-a agresat sexual.

Totul a ieșit la iveală după ce una dintre ele s-a prezentat la poliție și l-a acuzat pe Visarion Alexa că a atins-o în zona intimă, chiar în biserică, în sâmbăta Paștelui. În prezent, BOR i-a retras dreptul de a mai sluji lui Visarion Alexa. Cercetările continuă în acest caz.

ADVERTISEMENT