Life

Ce spune Corina Caragea despre nuntă și copil. Când va deveni mamă

21.07.2020 | 21:43
ADVERTISEMENT

Corina Caragea are o relație de mai mulți ani cu vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz, dar nu se grăbește să meargă la altar și nici să devină mamă.

În urmă cu doi ani, s-a scris că prezentatorea tv a făcut pasul cel mare, în secret, în Toscana, dar au fost doar zvonuri. Corina își trăiește povestea de dragoste așa cum simte, fără presiuni și explicații.

ADVERTISEMENT

De când este în lumina reflectoarelor, Corina Cargea a ales discreția. Viața personală o privește doar pe ea și nu îi place să dea detalii despre ce și cum trăiește în spatele camerelor de filmat.

Cum vede Corina Caragea rolul de mamă

Corina Caragea primește mereu sfaturi legate de căsătorie și copii, dar vedeta nu le bagă în seamă. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când, în urma unui filmuleț amuzant pe care l-a postat pe Tik Tok, fanii au îndemnat-o să facă, mai bine, un copil.

ADVERTISEMENT

„Mărită-te, fă un copil”, i-a scris un utilizator. „Nu-mi mai pasă ce spuneți deloc. Asta este viața mea!”, a răspuns Corina.

De-a lungul timpului s-au scris multe despre ea. Unele informații au fost false, motiv pentru care vedeta a ales să nu mai vorbească despre viața ei, pentru că oricum se va scrie cu sau fără voia ei.

ADVERTISEMENT

„Familia mea ştie că nu am să mă mărit de gura lumii, ci am să o fac atunci când va fi momentul. Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc.

Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect. De câte ori mi-am făcut planuri, realitatea mi-a depăşit imaginaţia.”, a declarat Corina Caragea.

ADVERTISEMENT