Life

Ce spune Cosmin Seleși despre noua emisiune pe care o prezintă la Pro TV: „Am avut niște momente atât de încărcate de tensiune”

Ce spune Cosmin Seleși despre noua emisiune pe care o prezintă la Pro TV. Prezentatorul de televiziune a mărturisit că au existat momente de tensiune.
21.09.2022 | 19:27
Ce spune Cosmin Selesi despre noua emisiune pe care o prezinta la Pro TV Am avut niste momente atat de incarcate de tensiune
Ce spune Cosmin Seleși despre noua emisiune pe care o prezintă la Pro TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cosmin Seleși are o nouă emisiune la Pro Tv, numită Batem palma?, despre care a dat acum mai multe detalii.

Ce spune Cosmin Seleși despre noua emisiune pe care o prezintă la Pro TV

Cosmin Seleși are numai cuvinte de laudă pentru noua sa emisiune de la Pro Tv, intitulată Batem palma?

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, fostul prezentator de la Antena 1 a mărturisit că au fost momente când au existat tensiuni în platoul de filmare.

De asemenea, fostul coleg al Alinei Pușcaș de la Te cunosc de undeva a mărturisit că emisiunea Batem palma? este diferită de alte show-uri de acest gen.

ADVERTISEMENT

Motivul este simplu și îl dau chiar concurenții. Aceștia au arătat mai degrabă o susținere unii față de alții, spune Cosmin Seleși, care a fost impresionat de ei.

Nu numai că se sprijină unul pe altul, dar vor și să câștige cât mai mulți bani fiecare dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Dacă vă întrebați ce este diferit față de orice altă emisiune… o să vă surprind: aici concurenții nu au niciun fel de rivalitate. Dimpotrivă, pun atât de mult suflet unul pentru celălalt încât este incredibil.

Se sprijină, își transmit energii pozitive și vor ca cel care joacă să câștige cât mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

De-a lungul filmărilor am avut niște momente atât de încărcate de tensiune, cu niște răsturnări de situație incredibile pe care sunt sigur că toți cei de acasă le vor trăi ca și noi, cu respirația tăiată”, a povestit Cosmin Seleși despre noul său proiect, conform Click.

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1 după 9 ani

Cosmin Seleși a stat nouă ani la Antena 1, unde a prezentat emisiunea Te cunosc de undeva. La început, el era singur, dar ulterior i s-a adăugat o colegă, anume Alina Pușcaș.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că el a fost cel care a vrut să plece, pentru că își dorea provocări după nouă ani petrecuți acolo.

„L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care?” Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus: Stop, nu mai vreau”, a povestit Cosmin Seleși în podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT