Life

Ce spune Cove despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea. Cum se înțeleg cei doi

Cove a vorbit despre relația cu Adela Popescu, la aproape o lună de când a părăsit echipa Vorbește Lumea de la Pro TV.
21.09.2021 | 15:07
Ce spune Cove despre relatia cu Adela Popescu dupa plecarea de la Vorbeste Lumea Cum se inteleg cei doi
Ce spune Cove despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea. Cum se înțeleg cei doi. Sursa fpto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cove a spus adevărul despre relația cu Adela Popescu, la aproape o lună de când a plecat de la Vorbește Lumea. Gabriel Coveșanu s-a mutat la Prima TV, unde prezintă Flash Monden alături de Diana Bart.

Prezentatorul i-a luat prin surprindere pe telespectatori la începutul lunii septembrie, atunci când a anunțat că va pleca de la cârma emisiunii.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a venit înapoi la matinalul de la Pro TV, la o lună și jumătate după ce a născut. Iată care este relația dintre ea și Cove, acum că nu mai apar împreună pe sticlă.

Ce spune Cove despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea

Cove a vorbit despre relația cu Adela Popescu, după plecarea de la Vorbește Lumea, cu aproape o lună în urmă. Prezentatorul a șocat pe toată lumea atunci când a decis să lase matinalul de la Pro TV pentru emisiunea Flash Monden de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Actorul și prezentatorul a declarat că se înțelege bine cu toate fostele sale colege din emisiunea de la Pro TV. Acesta a mai spus că se întâlnește cu ele în măsura în care timpul îi va permite.

„Am rămas în relații foarte bune cu toate fostele mele colege și în măsură în care timpul ne-a permis sau ne va permite îmi va face o mare plăcere să ne reîntâlnim”, a declarat Cove pentru actualitate.net.

ADVERTISEMENT

Gabriel Coveșanu a mai spus, printre altele, că programul de acum este mult mai convenabil pentru el. Seara filmează pentru Flash Monden, iar acum are întreaga zi la dispoziție să se ocupe de managementul teatrului „Ion Creangă”.

Cove, adevărul despre plecarea de la Vorbește Lumea

Cove a mai spus că plecarea de la Vorbește Lumea a fost una amiabilă. Acesta nu a fost dat afară, așa cum s-a speculat la momentul respectiv. Actorul a precizat că și-a dorit o schimbare și de aceea a luat această decizie.

ADVERTISEMENT

„Lumea vorbește multe. Adevărul este următorul a fost o despărțire amiabilă, pentru că fiecare dintre părți voia să plece pe alt drum. Ne-am despărțit prieteni și cu zâmbetul pe buze, a mai spus Cove pentru aceeași sursă.

Cove se cunoștea cu cei din echipa de la Prima TV, un motiv în plus să le accepte oferta. Acesta a lucrat și în trecut la acest post de televiziune.

La finalul lunii august, Gabriel Coveșanu a anunțat, în direct la Vorbește lumea, că nu va mai prezenta emisiunea de acum încolo.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit.

Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa Pro TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe.

Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte”, spunea Cove la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT