ADVERTISEMENT
News

Ce spune Cozmin Gușă despre metodele de fraudare electorală! „Apare în schemă și Covidu’”

Autor: Alexandru Năstase | 26.09.2020 | 12:56
Ce spune Cozmin Gușă despre metodele de fraudare electorală! „Apare în schemă și Covidu'”
Cozmin Gușă spune că vor exista mai multe tentative de fraudare. Sursa foto - hepta.ro

FANATIK îți prezintă ce spune Cozmin Gușă despre metodele de fraudare electorală! Analistul politic susține că s-au pregătit mai multe scheme pentru fraudarea alegerilor locale.

ADVERTISEMENT

Culmea, una dintre ele este legată chiar de coronavirus. Gușă afirmă că unii dintre membrii secției de votare își vor ștampila mănușa și vor aplica pe buletinul de vot, acesta din urmă fiind anulat.

”CUM SE VA FRAUDA LA LOCALE. APARE-N SCHEMĂ ȘI COVIDU’! Alaltăieri mă anunță cei din presa constănțeană că au descoperit cum Cristian Radu, primarul corupt al Mangaliei, a mai adus în oraș vreo 300 de flotanți în ultimele săptămâni, domiciliați claie peste grămadă în blocurile dărăpănate, câte 15-20 per apartament.

ADVERTISEMENT

Analiza lui Cozmin Gușă despre metodele de fraudare electorală!

Tot ei îmi reamintesc cum favoritul Lu’ COVID a câștigat precedentele alegeri cu 1400 (!) de flotanți, cazați la hotelul Prahova din Neptun.

Mi-am zis atunci că e util să mă interesez, să aflu rapid metodele de bază prin care se va frauda și-n 2020. Așadar, enumăr aici și pentru voi:

ADVERTISEMENT

1. FLOTANȚII

Asta e la-ndemâna primarilor în funcție, ce s-au pregătit din timp cu persoane nou domiciliate prin urbe, și care vor veni mâine să voteze.

2. BĂGATU-N URNĂ

Se aleg din listele de votanți din fiecare secție persoanele plecate în străinătate, și se comunică reprezentantului. Acesta își face calculul ca să nu bată la ochi, iar în timpul dimineții de votare introduce pe șest în urnă câteva zeci de buletine ștampilate corespunzător. Apoi, de-a lungul zilei, îi bifează ca fiind prezenți și votați, semnând în locul lor, desigur și cu complicitatea altora din secție (așa mai apar și morții ca fiind votanți efectivi).

ADVERTISEMENT

3. COVIDU’

Asta e o metodă nouă, care se practică în acest an pe seama celor reveniți în țară, fiindu-le înregistrate datele la frontieră, inclusiv telefonul mobil (vorbim despre peste 1 milion de români!). Pentru cei care au plecat din nou, reînregistrați la graniță, se aplică metoda BĂGATU-N URNĂ. Pentru cei rămași, se accesează baza de date și au fost deja contactați telefonic, indicându-li-se cu cine să voteze, în schimbul unor avantaje eventuale. Această metodă este accesibilă celor de la putere care pot avea acces la baza de date centralizată la Guvern.

4. MĂNUȘILE NEGRE

Acest procedeu se va practica la numărătoarea voturilor, prin reprezentanții dotați cu mănuși sanitare negre, pe care își vor aplica discret câte o ștampiluță de cauciuc cu VOTAT. Când vor număra, vor anula buletinele contracandidatului periculos, prin aplicarea încă a unei ștampile oriunde pe buletin, acesta apărând apoi va fiind VOT ANULAT.

ADVERTISEMENT

Desigur că vor mai fi destule alte metode, izvorâte din disperarea celor ce au putere și vor să câștige cu orice preț, mai ales că e de notorietate că în România nimeni n-a pățit nimic, chiar dacă a fost prin cu FRAUDA-N SAC.

ROMÂNIA “EUROPEANĂ” NENE!”, a scris Cozmin Gușă pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!