Life

Ce spune Cristina Ciobănașu despre posibila împăcare cu Vlad Gherman: „Niciodată să nu spui niciodată”

Cristina Ciobănașu a vorbit de posibila împăcare cu Vlad Gherman, la mai bine de patru luni de la despărțire.
15.06.2021 | 11:44
Ce spune Cristina Ciobanasu despre posibila impacare cu Vlad Gherman Niciodata sa nu spui niciodata
ADVERTISEMENT

Cristina Ciobănașu a vorbit despre o posibilă împăcare cu Vlad Gherman. Cei doi actori s-au despărțit la începutul lui februarie, iar fanii speră și acum că vor forma din nou un cuplu.

Despărțirea nu a fost ușoară pentru niciunul dintre ei, mai ales că au fost împreună timp de aproape nouă ani. Vestea a fost un mare șoc pentru fanii lor, care îi admiră de când jucau în „Pariu cu Viața”.

ADVERTISEMENT

Cristina și Vlad au încercat să rămână prieteni după despărțire, iar actrița a vorbit despre relația lor actuală.

Ce spune Cristina Ciobănașu despre posibila împăcare cu Vlad Gherman: „Niciodată să nu spui niciodată”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Mai mult, fanii erau siguri că povestea lor de dragoste avea să dureze la nesfârșit.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cei doi au mers pe drumuri separate la începutul acestui an, însă au rămas în relații bune. Cristina Ciobănașu a vorbit despre relația de prietenie cu fostul ei iubit și coleg de platou la Antena 1.

În cadrul unui interviu, Cristina a fost întrebată dacă mai există șanse de împăcare. Vedeta a spus că ultimul cuvânt s-a spus în relația lor, dar niciodată nu se știe ce va fi.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, da, s-a spus ultimul cuvânt, însă nu pot să citesc în stele…Prin urmare, niciodată să nu spui niciodată!”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru VIVA.

Actrița susține că nu se poate purta ca o străină cu Vlad Gherman după atâția ani împreună, mai ales că despărțirea a fost una pașnică și de comun acord.

ADVERTISEMENT
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp de 9 ani. Sursa foto: Facebook

Deși multe persoane se îndoiesc că ar putea fi prieteni după nouă ani de relație, actrița din „Adela” susține că totul este posibil.

„Deși nu e simplu, ne-am propus să facem asta și lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere.

Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele”, a mai spus Cristina pentru sursa citată anterior.

Se gândește Cristina Ciobănașu la o altă relație?

Deocamdată, Cristina Ciobănașu vrea să se ocupe de proiectele ei și de studii, mai ales că încă nu și-a terminat lucrarea de licență. Tânăra nu exclude posibilitatea de a urma studii de masterat în viitor.

„Deocamdată, mă concentrez pe proiectele pe care le am în desfășurare, pe lucruri care îmi fac plăcere, vreau să-mi finalizez studiile, pentru că mai am de susținut o licență și – cine știe? – poate mă înscriu la un master”, a mai declarat actrița.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului fenomen „Pariu cu Viața” în 2011. Inițial, cei doi au devenit buni prieteni, iar sentimentele s-au instalat treptat.

Deși erau doi adolescenți atunci când au devenit un cuplu, Cristina și Vlad au fost împreună timp de nouă ani. Vlad i-a dăruit iubitei sale un inel de logodnă la majoratul ei, însă niciodată nu au planificat nunta, fiind ceva simbolic.

În februarie, cei doi tineri au dat vestea tristă în mediul online și au anunțat că merg pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT