Life

Ce spune culoarea preferată despre tine. Tot ce trebuie să știi despre personalitatea ta

Culorile nu transmit numai o stare de bine, ci au și o semnificație aparte. Mesajele lor au strânsă legătură cu personalitatea fiecăruia.
24.09.2021 | 08:14
Ce spune culoarea preferata despre tine Tot ce trebuie sa stii despre personalitatea ta
Ce spune culoarea preferată despre tine. Tot ce trebuie să știi despre personalitatea ta. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Descoperă care este personalitatea ta în funcție de culoarea pe care obișnuiești să o porți cel mai des și vezi ce spune despre tine. Culoarea preferată scoate la iveală foarte multe lucruri despre persoana ta. S-ar putea să te surprindă la propriu!

Testul culorile nu se referă numai la nuanța pe care o adori, ci și la felul tău de a fi, de aceea e foarte important să știi cum te „descrie” aceasta. Experții spun că personalitatea și culorile au o strânsă legătură între ele, haideți, să vedem care este.

ADVERTISEMENT

Care este personalitatea ta în funcție de culoarea preferată

Roșu înseamnă că ești o persoană extrovertită, optimistă, activă și care e mereu în centrul atenției. Ai o fire competitivă și nu îți e teamă să-ți urmezi visele. Iubești viața, adori proiectele care au legătură cu tine, nu ai răbdare și te enervezi ușor.

Galben transmite că ești vesel, distractiv, creativ și plin de idei. Ești genul care analizează totul până la cel mai mic detaliu. Ai o gândire pragmatică, ascunzi bine emoțiile și iei decizii în mare viteză. Preferi efortul mental. Ești în pas cu noile descoperiri tehnologice, modernă, dar în același timp genul care acționează impulsiv.

ADVERTISEMENT

Verde spune că ești practic, stabil și echilibrat. Nu duci lipsă de generozitate și compasiune, ai nevoie să iubești și să ți se răspundă cu aceeași monedă. De asemenea, faci doar ce e bine pentru tine, lucru de apreciat și admirat. Nu-ți plac detaliile, ci ideile principale.

Albastru. Conservatoare, răbdătoare și atentă cu cei din jur. Acționezi abia după ce te-ai gândit de 10 ori înainte. Îți place să ai armonie și sentimente pozitive, ești pacifistă, prietenoasă și sociabilă. Totodată, te impresionează problemele celorlalți.

ADVERTISEMENT

Roz însoțește eleganța, calmul și sensibilitatea. Dai impresia că ești o persoană timidă, caldă și bazată foarte mult pe instinct și protecție. Romantismul te însoțește pretutindeni și ai o viziune bună asupra vieții, vrei să fie bine până la final. În plus, nu ești distrată sau copilăroasă, ci foarte bine organizată.

Mov înseamnă sensibilitate, înțelegere, diplomație, idealism și carismă. Ești printre puținele persoane care oferă mereu sprijinul celor din jur și crede că viața este roz. Te rănesc comentariile negative, dar nu arăți asta. Ai intuiție și mereu ceva de oferit, fără să aștepți ceva la schimb. Ești confidenta ideală.

ADVERTISEMENT

Maro spune că ești o persoană încrezătoare și responsabilă. Familia este importantă pentru tine și visezi la o viață fără emoții puternice sau lucruri care să te surprindă. Ești persoana care are nevoie de siguranță, de companie de calitate, dovadă că nu vrei să ai probleme în viitor.

Ce spun nonculorile despre personalitatea ta

Alb anunță o prezență decentă, optimistă, pozitivă, echilibrată și înțeleaptă. Sensibilitatea și discreția sunt calitățile care te caracterizează. Știi cum să-ți gestionezi timpul, ești practic în acțiuni și deții controlul asupra ta. Ești genul critic cu tine, dar și cu ceilalți.

Negru vorbește despre o persoană independentă, determinată și cu voință de fier. Dai senzația că ești o persoană sofisticată și controlată, dar e numai o mască. În interior, de fapt, ești foarte nesigur. Prestigiul și puterea sunt importante, ții oamenii la distanță și nu vorbești despre sentimente.

Gri aduce o gândire neutră asupra vieții, tratezi totul cu indiferență. Te izolezi uneori pentru a te proteja de lumea haotică și visezi la o existență sigură și echilibrată. Nu vrei să atragi atenție asupra ta, ești calmă și nu te implici în viața socială, stai departe de tot.

ADVERTISEMENT