Life

Ce spune Dan Negru despre căsătoria Cleopatrei Stratan: „Un desert periculos”

07.10.2020 | 16:08
Ce spune Dan Negru despre casatoria Cleopatrei Stratan Un desert periculos
ADVERTISEMENT

Dan Negru reacționează la potopul de știri privitoare la cererea în căsătorie pe care a primit-o Cleopatra Stratan în ziua în care a împlinit 18 ani. El a avut-o învitată în platourile multelor sale emisiuni pe fiica lui Pavel Stratan.

Prezentatorul s-a declarat amuzat de vuietul pe care l-a făcut în presă această veste și a menționat că o știe pe cântăreață încă din copilărie, dezvăluind obiceiuri ale acesteia din pauzele de filmare.

ADVERTISEMENT

„Chestii serioase în Google Trends: se mărită aia mică cu gemantanul, Cleopatra Stratan. E plin Google de știrea asta. O știu de când ronțăia ciocolată în pauzele de filmare. Acu’ trece la un desert mai periculos: tortul de nuntă”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Reacția lui Dan Negru la vestea viitoarei nunți a Cleopatrei Stratan îi bagă în încurătură pe fanii de pe Facebook

Admiratorii lui Dan Negru nu au știut dacă acesta face o ironie cu privire la viitoarea căsătorie a Cleopatrei sau se amuză cu privire la impactul pe care vestea a avut-o asupra presei, așa că interpretările lor sunt de toate felurile.

ADVERTISEMENT

Unii dintre fani se amuză de modul în care prezentatorul atâtor emisiuni de succes pune problema în situația de față, alții critică decizia cântăreței, pe care o consideră grăbită, iar restul le urează tinerilor toate cele bune.

Cleopatra Stratan a spus „Da” în ziua în care a împlinit 18 ani

Cleopatra Stratan a avut parte de o petrecere pe cinste cu ocazia majoratului. Surprizele s-au ținut lanț, dar cel care a ieșit în evidență a fost chiar iubitul ei, Edward Sanda, care i-a pus marea întrebare, oferindu-i un inel. Cleopatra a răspuns afirmativ fără să ezite.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu de aproximativ 8 luni și s-au declarat întotdeauna suflete pereche. Ei s-au cunoscut datorită unor colaborări profesionale, cu aproximativ 6 ani în urmă și au lansat câteva piese împreună. Diferența de vârstă dintre Cleopatra și Edward este de 5 ani.

Artista a fost surprinsă de gestul iubitului ei, după cum chiar ea a declarat în cadrul unei emisiuni TV: „M-a cerut la 12 și câteva minute, chiar când am făcut 18 ani. Mă așteptam să fie peste 1 an, 2, mai încolo. Nu mă așteptam să mă ceară chiar de ziua mea.”, a mărturisit Cleopatra, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Edward a afirmat că a avut acordul părinților fetei: „Am avut de acum ceva timp acordul lor, pentru că și ei se așteptau la asta. Nu cred că acum. Chiar dacă se întâmpla acum sau peste doi ani, era la fel pentru noi, dar noi am simțit să facem acum acest pas și l-am făcut”, a spus el, conform sursei de mai sus.

ADVERTISEMENT