Life

Ce spune Dan Negu despre persoanele publice care au ajuns la azil: ”Văd că e o modă să-ți lași părinții acolo. Singurătatea e cumplită”

Dan Negru, părere sinceră despre persoanele publice care ajung la azil. Prezentatorul îi critică pe cei care își duc părinții într-un astfel de loc.
24.01.2023 | 16:19
Ce spune Dan Negu despre persoanele publice care au ajuns la azil Vad ca e o moda sati lasi parintii acolo Singuratatea e cumplita
Dan Negru, opinie despre persoanele publice ajunge la azil. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dan Negru (51) a spus, de curând, în cadrul unui interviu ce părere are despre persoanele publice din țara noastră care au avut ghinionul să ajungă la un azil.

Opinia lui Dan Negru despre persoanele publice care au ajuns la un azil de bătrâni

Întrebat despre această temă, Dan Negru i-a criticat pe cei care își duc părinții într-un astfel de loc, chiar dacă este unul de lux. Din punctul său de vedere, aspectul nu va înlocui niciodată singurătatea unui vârstnic.

ADVERTISEMENT

”Mă gândesc la vorbele lui Dostoievski care spunea că «la bătrânețe sunt mai de folos banii decât feciorii». Nu-mi plac azilele, deși văd că e o modă să-ți lași părinții acolo.

Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor. Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux. O fi, dar singurătatea e cumplită în orice hotel de lux”, a declarat faimosul moderator pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Dan Negru a făcut mărturisiri pentru aceeași sursă și despre cea mai recentă vacanță a sa, din India. Aici a fost cu soția și copiii lui.

Jurnalistul spune că familia sa nu este adepta călătoriilor de lux, ci a celor strict pentru cunoaștere. El consideră că pentru a descoperi lumea nu-ți trebuie mulți bani.

ADVERTISEMENT

”Ne plac, mie și soției mele, vacanțele. Nu trebuie să ai bani ca să călătorești, asta e o idee falsă. Nu suntem călători de lux, ne place să vedem lumea și ne orientăm după vorba Sfântului Augustin: „Viața e ca o carte și cine nu călătorește nu citește decât prima pagina”, a mai transmis Dan Negru.

Cine este soția lui Dan Negru. Prezentatorul are doi copii cu aceasta

Deși mulți români îl cunosc, puțină lume știe cine sunt membrii familiei moderatorului, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Dan Negru are un mariaj din 2006 cu Codruța Negru, de profesie medic stomatolog. Aceasta i-a dăruit o fetiță pe nume Dara și un băiat pe nume Bogdan.

ADVERTISEMENT

”Nu suntem dintre cei care-și expun momentele grele sau bune pe taraba publică. Soția mea nici măcar nu apare în public, eu nu particip niciodată la evenimente mondene. Sunt departe de lumea mondenă”, a mai transmis Dan Negru.

ADVERTISEMENT