Life

Ce spune Daniel Buzdugan, la șapte ani de când l-a jignit pe Kamara de la Survivor România 2023: “Am încercat să îmi cer scuze”

Daniel Buzdugan, declarații la șapte ani de când l-a jignit pe Kamara. Ce spunea atunci concurentul de la Survivor România 2023.
27.03.2023 | 11:38
Ce spune Daniel Buzdugan la sapte ani de cand la jignit pe Kamara de la Survivor Romania 2023 Am incercat sa imi cer scuze
Ce spune Daniel Buzdugan, la șapte ani de când l-a jignit pe Kamara. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan l-a jignit pe Kamara de la Survivor 2023 în urmă cu șapte ani, iar acum a vorbit despre o posibilă împăcare. Omului de radio nu-i place să fie supărat pe nimeni, iar la momentul respectiv a recunoscut că a greșit.

Daniel Buzdugan, declarații la șapte ani de când l-a jignit pe Kamara de la Survivor 2023

În 2016, la scurt timp după meciul amical dintre Naționala de Fotbal a României și cea a Echipei Naționale a Republicii Congo, Daniel Buzdugan și Mihai Morar au făcut câteva comentarii amuzante la Radio ZU, însă acestea au fost interpretate greșit de către congolezii din România.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără și Kamara, care este originar din Guineea Franceză. Membrul trupei Alb Negru s-a declarat jignit de declarațiile matinalilor de la Radio ZU, considerând că au fost rasiste și umilitoare.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan i-au descris pe jucătorii de fotbal congolezi ca fiind “maimuțe”, “urangutani” și “primate”. Kamara a reacționat atunci și a început să plângă, simțindu-se jignit de cele două vedete de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“S-a mers prea departe și pot fi repercusiuni atât la nivel național, cât și internațional. Nu simt gluma.  Sunt român de o altă culoare decât cea care le place celor doi prezentatori.

Ce învață un copil în 2016? Că un om negru e o maimuță?  Oare se gândesc că aceste comentarii deplasate fac mult rău? De ieri până acum, am plâns de trei ori. Să nu mai aud de ei”, spunea atunci concurentul de la Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan a reacționat după aceste comentarii, cerându-și public scuze. Omul de radio a explicat că a primit o educație care îl împiedică să fie rasist și nu a intenționat să jignească pe nimeni. Kamara nu i-a iertat pe cei doi prezentatori nici în ziua de astăzi.

Daniel Buzdugan s-ar împăca cu Kamara?

La șapte ani după comentariile respective, Daniel Buzdugan și-ar dori ca artistul să treacă peste cele întâmplate. Omul de radio nu a menționat dacă a vorbit sau nu cu membrul trupei Alb Negru de atunci.

ADVERTISEMENT

“Nu am o problemă, mă pot împăca frumos cu toată lumea, nu-mi place să fiu supărat cu nimeni. Cu siguranță, de a lungul carierei, au mai fost supărați unii, alții. Am încercat să îmi cer scuze în fața tuturor celor cărora le-am greșit cu ceva, dacă am greșit. Și, cu siguranță, am mai greșit, pentru că nu ai cum să nu mai și greșești.

Numai cei puternici recunosc când greșesc. Nu e o slăbiciune, ci o calitate. Au existat și cazuri de personalități care a doua zi îmi cereau să nu-i difuzez. Era mai greu pentru mine, pentru că trebuia să o iau de la capăt, să dau telefoane. Dar asta este, am fost mereu foarte înțelegător”, a declarat Daniel Buzdugan pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT