News

Ce spune data nunţii despre căsnicia ta! Vei avea mari surprize

Ziua în care te-ai căsătorit spune câte ceva despre viitorul pe care îl vei avea alături de cel căruia i-ai spus „da”. Află ce îţi rezervă astrele în căsnicie....
04.02.2015 | 23:20
Ce spune data nuntii despre casnicia ta Vei avea mari surprize
ADVERTISEMENT

Ziua în care te-ai căsătorit spune câte ceva despre viitorul pe care îl vei avea alături de cel căruia i-ai spus „da”. Află ce îţi rezervă astrele în căsnicie.

21 martie – 19 aprilie
Dacă ai avut nunta în această perioadă, te aşteaptă o căsnicie plină de aventuri. Ai ales să spui „da” în zodia Berbecului, care este curajos, îndrăzneţ şi independent, iar asta înseamnă că nu riscaţi să vă pierdeţi ca indivizi, în timpul mariajului. Veţi fi spontani, romantici şi plini de surprize, iar această atitudine vă va aduce multă fericire. Aveţi grijă, însă, să nu deveniţi prea competitivi.

ADVERTISEMENT

BOMBA ZILEI ANUNTATA DE ORGANIZATORI!!! E SIGUR!!! CONCERT ROBBIE WILLIAMS IN ROMANIA!!! CAT COSTA BILETELE!!!

20 aprilie – 20 mai
Cei care se căsătoresc în zodia Taur iubesc frumosul şi au un gust aparte pentru lux. În ciuda viziunii idealiste, vor avea o căsnicie bine înfiptă în pământ. Trebuie, însă, să fie atenţi să nu intre în rutină şi să încerce mereu lucruri noi, atât în activitatea zilnică, cât şi în pat.

21 mai – 20 iunie
La cei care se căsătoresc în zodia Gemeni, comunicarea este cheia. Ei ştiu să discute despre orice problemă şi reuşesc să treacă, astfel, uşor peste obstacole. Au, însă, nevoie de diversitate, aşa că este indicat să se implice în cât mai multe activităţi împreună.

ADVERTISEMENT

21 iunie – 22 iulie
Racii pun mare preţ pe familie, iar cei care aleg să se căsătorească în această zodie preferă să împartă orice activitate. Cu siguranţă îşi vor da nume de alint şi se vor sprijini în orice situaţie. Pericolul este că riscă să devină foarte buni prieteni şi să uite că sunt un cuplu.

23 iulie – 22 august
Căsniciile în zodia Leu sunt foarte dramatice şi pasionale. Ambii parteneri au opinii puternice şi nu prea sunt dispuşi să renunţe într-o ceartă. Dacă nu reuşesc să găsească o cale de mijloc, pot ajunge foarte uşor la divorţ.

ADVERTISEMENT

23 august – 22 septembrie
Dacă aţi spus „da” în zodia Fecioară, înseamnă că veţi fi foarte organizaţi şi veţi acorda atenţie lucrurilor mărunte. Voi păreţi să fiţi făcuţi unul pentru altul, însă aveţi grijă să nu vă concentraţi prea mult pe problemele, pentru că riscaţi să păreţi cicălitori.

23 septembrie – 22 octombrie
Nu degeaba cele mai multe nunţi au loc în octombrie! Căsnciile în zodia Balanţă sunt echilibrate şi reuşesc să mulţumească partenerii. Cei care spun, însă, „da” în această perioadă riscă să îşi piardă individualitatea, deoarece ţin foarte mult la relaţie şi fac multe compromisuri, pentru a o face să meargă.

ADVERTISEMENT

23 octombrie – 21 noiembrie
Scorpionul este o zodie intensă şi sexy, iar o căsnicie în această perioadă va fi foarte pasională. Partenerii nu vor avea nicio problemă să menţină romantismul viu, însă s-ar putea să aibă probleme cu gelozia. Este important ca fiecare să spună ce îl deranjează, pentru a găsi o rezolvare.

22 noiembrie – 21 decembrie
Căsniciile din zodia Săgetător sunt pline de aventuri. Partenerii sunt dornici să trăiască mereu lucruri noi şi le place să călătorească. Totuşi, îşi asumă prea multe riscuri, chiar şi financiare, iar de aici pot apărea o mulţime de probleme.

22 decembrie – 19 ianuarie
Cei care aleg să se căsătorească în zodia Capricorn sunt tradiţionalişti şi ţin foarte mult la familie. Le place să petreacă sărbătorile împreună, respectând obiceiurile din copilărie. Amândoi trebuie, însă, să înveţe să se bucure de prezent şi să nu mai facă planuri pentru viitor.

20 ianuarie – 18 februarie
Căsnicia din zodia Vărsător este neconvenţională şi modernă. Partenerii sunt prieteni buni şi gazde minute pentru petreceri. Adoră să iasă în oraş şi să fie în locuri aglomerate. Pentru a avea o căsătorie puternică, trebuie să petreacă şi ceva timp în doi.

19 februarie – 20 martie
Zodia Peşti este caracterizată de romantism şi creativitate, iar cei care se căsătoresc în această perioadă sunt foarte visători. Vor aniversa fiecare moment al relaţiei lor şi vor petrece foarte mult timp împreună. Trebuie, însă, să aibă grijă să nu se rupă de realitate.

Sursă: www.unica.ro

ADVERTISEMENT