News

Ce spune DSP București despre angajarea lui Emy, dansatoarea maneliștilor, în funcția de inspector

19.11.2020 | 19:53
Ce spune DSP București despre angajarea lui Emy, dansatoarea maneliștilor, în funcția de inspector
Ce spune DSP București despre angajarea lui Emy, dansatoarea maneliștilor, în funcția de inspector. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Direcția de Sănătate Publică (DSP) București a avut o reacție oficială după ce în presă s-a scris despre faptul că dansatoarea Emy ar fi fost angajată pe postul de inspector în instituție.

Despre Emy, pe numele ei întreg Maria Emylia Florescu, cunoscută pentru aparițiile sale ca dansatoare alături de mai mulţi manelişti, s-a spus că ar fi fost angajată la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

Date fiind aceste informații, dar și multitudinea de critici din spațiul public, instituția din Capitală a venit cu o serie de precizări și a infirmat știrea.

ADVERTISEMENT

DSP București, reacție oficială privind angajarea lui Emy, dansatoarea maneliștilor, pe funcția de inspector

B1 TV a anunțat, joi, că Emy dansatoarea, pe numele ei real, Maria Emylia Florescu, va ocupa funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul DSP București.

Potrivit postului de știri, aceasta ar fi obținut postul în urma unui anunț de angajare al DSP, fără concurs, pe o perioadă determinată. În urma selecției dosarelor depuse, au rămas 11 candidați pentru singurul post de inspector. Astfel, dansatoarea de manele a obţinut punctajul de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului.

ADVERTISEMENT

La câteva ore distanță de la apariția acestei știri, DSP București a emis un comunicat în care anunță că nu a încheiat contract de muncă cu Maria Emylia Florescu.

”Pentru acoperirea deficitului de personal existent, în raport cu situaţia epidemiologică actuală şi rolul pe care DSPMB îl are în gestionarea situaţiei de criză în Municipiul Bucureşti, au fost publicate pentru ocupare fără concurs un număr de 12 posturi vacante.

ADVERTISEMENT

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat şi Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ şi Mentenanţă, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experienţă”, se arată în comunicatul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti.

Ce studii are dansatoarea Emy

În anunțul de angajare, DSP Bucureşti impune candidaților prezentarea unei diplome de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic. În ceea ce o privește, Maria Emylia Florescu (Emy) are cursuri în managementul turistic, la o universitate privată.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, Emylia Florescu nu este la prima încercare de a ocupa o funcție la stat. În 2016, aceasta a aplicat pentru un post de asistent la Oficiul Național al Registrului Comerțului- Direcția economică, unde, în urma probei scrise din concurs, a obținut nota 2,50.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 855. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri