Ce spune Eden Hazard despre transferul la Real Madrid: “Am spus multe despre viitorul meu”

Claudiu Surmei   
in Chelsea
11/10/2018, 18:28
Ce spune Eden Hazard despre transferul la Real Madrid: “Am spus multe despre viitorul meu” GALERIE FOTO
Eden Hazard a reacționat cu privire la transferul la Real Madrid

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Oficialii lui Real Madrid plănuiesc să îl transfere pe Eden Hazard la finalul actualei stagiuni, însă forma slabă pe care o traversează echipa i-ar putea aduce în situația în care să înainteze o ofertă către Chelsea chiar în această iarnă. Întrebat dacă se va despărți de clubul londonez în următoarea perioadă de transferuri, starul belgian a răspuns ferm că nu, însă a reiterat faptul că își dorește să joace în Spania pentru că “ultimii câștigători ai Balonului de Aur au venit de acolo.”

Real Madrid a aflat chiar din gura lui Eden Hazard că jucătorul nu se va despărți de Chelsea în iarnă, dar clubul din capitala Spaniei nu renunță la strategia pe care a elaborat-o înainte de începerea sezonului și va face o ofertă de transfer în vara lui 2019. Contractul lui Hazard cu Chelsea expiră în 2020, iar belgianul poate urma calea lui Thibaut Courtois. Nu are de gând să semneze o nouă înțelegere, iar londonezii sunt dispuși să îl lase să plece în schimbul unei sume rezonabile, ținând cont de dorința jucătorului de a semna cu Real Madrid.

Eden Hazard a reacționat cu privire la transferul la Real Madrid

Rămași fără omul de gol după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, madrilenii sunt în căutarea unui jucător care să se ridice la nivelul așteptărilor unui club de talia lui Real, iar Eden Hazard este ținta perfectă. Întrebat dacă se va despărți de Chelsea în această iarnă, belgianul a răspuns că “nu! Deja am spus multe despre viiotrul meu, dar nu este o opțiune să plec în iarnă.”

Hazard a dat de înțeles că o mutare pe Santiago Bernabeu ar fi totuși posibilă la finalul sezonului, belgianul precizând și motivul pentru care își dorește să joace în Spania. “Pentru a câștiga Balonul de Aur. Ultimii câștigători au venit de acolo”, le-a spus Hazard celor de la Sky Sport.

Închide ×