Life

Ce spune Elena Merișoreanu despre dezvăluirile din trecutul amoros tumultos: ”Așa mi-a plăcut”

Elena Merișoreanu, iubită, dar și comentată de-a lungul anilor, pune capăt speculațiilor și le dă peste nas cârcotașilor.
02.02.2023 | 11:15
Ce spune Elena Merisoreanu despre dezvaluirile din trecutul amoros tumultos Asa mia placut
Elena Merișoreanu, acceptată de familie, indiferent de trecutul tumultos! Sursa foto: instagram/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a fost mereu în atenția presei, trecutul și nebuniile tinereții fiind unele dintre temele pe care nu le-a abordat cu ușurință. A fost mereu o femeie apreciată și răsfățată de frumoasa ei familie, însă, nu neagă că au fost și momente în care i-a fost mai greu să se facă înțeleasă. Căsătorită de aproximativ o jumătate de secol, mamă a două fete, și bunică de patru ori, a început să aprecieze ce are, când a fost pe punctul de a pierde totul!

Elena Merișoreanu cucerea bărbații fără efort

Artista, solistă atât în Ansamblului `Ciocârlia`, cât și la `Rapsodia Română` și-a făcut foarte mulți prieteni în cei peste 50 de ani de carieră, dar, cum era de așteptat, și-a făcut și dușmani. Frumoasă și mereu pe placul bărbaților, Elena Merișoreanu susține că a fost adesea invidiată, dar, a învățat cum să se ferească de ”înțepături”.

ADVERTISEMENT

Să știi că mama mea avea o vorbă: `vezi că la cununie toată lumea îți dă flori, petale de trandafiri aruncate în cale, dar printre petale vor fi și spini`. Trebuie să știm cum să-i ocolim, că altfel te înțeapă rău”, a povestit, pentru FANATIK, Elena Merișoreanu.

După atâția ani de căsnicie, cu rele, dar cu mai multe bune, Elena Merișoreanu a ajuns să aprecieze ce i-a dărut viața, când se afla pe marginea prăpastiei. Problemele de sănătate cu care se confruntă de câțiva ani au determinat-o să vadă totul cu alți ochi, motiv pentru care, a iertat și a fost iertată pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun că Dumnezeu cred că mi-a dat prea mult și poate n-am prețuit ceea ce am avut. Chiar și sănătate mi-a dat prea multe, dar am neglijat-o tot așa.

Am zis că duc azi, că mă duc mâine la doctor, dar… nu îi cer nimic lui Dumnezeu, vreau doar să îi mulțumesc lui pentru tot ce mi-a dat”, a mai spus îndrăgita artistă de muzică populară.

ADVERTISEMENT

Miss Primavera, Elena Merișoreanu, o femeie cochetă care a atras privirile bărbaților

Elena Merișoreanu, în 1970, la vârsta de 22 de ani, în urma selecţiei din cadrul Festivalului concurs din Italia, a fost aleasă Miss Primavera – Europa pentru frumuseţe, costum naţional şi calităţi artistice. Și, așa cum dezvăluia Gheorghe Turda, avea o mulțime de admiratori.

O femeie cochetă și mereu dichisită, fiind recunoscută pentru tatuajele la ochi, buze și sprâncene, a fost apreciată, dar asta i-a adus și mici probleme din cauza statului ore în șir pe tocuri.

ADVERTISEMENT

De la 16 ani eu stau numai pe tocuri ore în șir. Spectacole, tot timpul la evenimente… am vrut să fiu cochetă și așa mi-a plăcut și așa îmi place să fiu, dar vine o vremea când trebuie să ne ne gândim că sănătatea e mai scumpă decât orice”, a mai completat artista.

”Am fost și rămân o răsfățată față de familia mea”

A muncit an de an pentru a ajunge un nume și sacrificiul i-a fost răsplătit, ovațiile primite pe scenă fiind mulțumirile care i-au bucurat inima. Afirmă, de asemenea, că nu a stat departe de nebuniile tinereții.

Uneori trecutul a ajuns-o din urmă și lumea a vorbit-o de rău, însă, familia a susținut-o necondiționat. Nu s-au uitat în gura lumii, ci i-au fost alături, și de aceea admite că cel mai mare dar dat de Dumnezeu nu au fost lucrurile materiale, ci faptul că a fost iubită necondiționat.

Am familia aproape, așa că ăsta este cel mai frumos dar. Mă întreabă nepoată mea asta mare: `Mă, mamaia, ce să-ți cumpăr, ce să-ți iau?`. Și i-am spus că cel mai important e că voi sunteți lângă mine. Deși ei foarte mult mă răsfață. Eu n-am simțit că duc lipsă de ceva sau să umblu la cumpărături”, a adăugat Elena Merișoreanu.

ADVERTISEMENT