Life

Ce spune Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România 2022. Unde s-au întâlnit cei doi

Ce spune Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România 2022. Cei doi s-au întâlnit de curând la cel mai mare festival de muzică de pe litoral.
15.07.2022 | 15:33
Ce spune Emil Rengle despre Catalin Zmarandescu dupa Survivor Romania 2022 Unde sau intalnit cei doi
Ce spune Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România 2022. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emil Rengle a fost prezent la festivalul Neversea, care a avut loc weekend-ul trecut pe litoral, acolo unde s-a întâlnit și cu alți foști colegi de la Survivor România 2022, printre care și Cătălin Zmărăndescu.

Ce spune Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România 2022

Fostul Faimos de la Survivor 2022 a empatizat cu Cătălin Zmărăndescu, aflat pentru prima dată la îndrăgitul festival.

ADVERTISEMENT

Cei doi au rămas în relații bune după reality show-ul de la Pro TV, deși au avut numeroase certuri în săptămânile petrecute în Republica Dominicană. Amândoi și-au aruncat vorbe grele în timpul competiției.

Din fericire, cei doi au dat uitării scandalurile dintre ei, la scurt timp după competiție. Mai mult, acum sunt chiar în relații destul de bune. Dansatorul are o părere foarte bună despre fostul său coechipier.

ADVERTISEMENT

Coregraful este impresionat de energia pe care a avut-o Cătălin Zmărăndescu la festival. Tânărul a spus despre fostul său coleg că s-a bucurat ca un copil.

“Trăiesc prin ochii lui Cătălin Zmărăndescu ca prin ochii unui copil de cinci ani, energia și vibrația unui festival!

ADVERTISEMENT

Este incredibil că acest om la vârsta lui frumoasă se bucură ca un copil de tot ce i se întâmplă. Are nevoie de ajutorul nostru, că e un copil mic!”, a declarat Emil Rengle pentru cancan.ro.

La rândul său, Emil Rengle s-a bucurat de petrecere până la 7 dimineața, și-a făcut 40 de prieteni noi și “a dezbrăcat aproximativ 25 de băieți la bustul gol”.

ADVERTISEMENT

“Trăiesc la maxim, îmi place să fac poze, îmi place să mă distrez cu ei, îmi place să pup oamenii random în public, trăiesc viața, că alta n-am.”, a adăugat el.

Emil Rengle, despre statutul de influencer

Emil Rengle este unul dintre cei mai apreciați influenceri din mediul online. Coregraful spune că este foarte multă muncă în spatele acestei celebrități de pe TikTok.

Tânărul are peste 310.000 de urmăritori pe Instagram. Pe TikTok este urmărit de peste 700.000 de persoane, cu 14,5 milioane de aprecieri la videoclipuri.

Câștigătorul sezonului 8 Românii au talent este mândru de ceea ce face. Vrea să-și facă bine “meserie” de influencer și să-i inspire pe cei care îl urmăresc.

Chiar dacă postările sale sunt controversate de unele persoane, Emil Rengle a explicat că nu îi poate feri de oameni de ceea ce se întâmplă.

“Nu poți să te ferești (n.r. ‘de modelele eronate’), e ca și cum mă mai întreabă pe mine lumea: ‘Și ce zic copilului meu când o să vadă doi bărbați care se pupă pe stradă?’.

Nu poți să ferești oamenii de ceea ce se întâmplă, e realitatea noastră, ne prefacem că nu există?!”, a mai spus dansatorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT