Life

Ce spune familia Mariei despre sărutul cu Albert de la Survivor România 2021?

Familia Mariei de la Survivor România 2021 a fost surprinsă de sărutările Războinicei cu colegul ei de echipă, Albert.
20.05.2021 | 13:50
Ce spune familia Mariei despre sarutul cu Albert de la Survivor Romania 2021
Albert si Maria, momente de tandrete la Survivor Romania 2021 Sursa foto: captura Kanal D, Instagram
ADVERTISEMENT

Maria și Albert de la Războinici au parte, la Survivor România 2021, de momente de tandrețe, spre surprinderea tuturor, chiar și a familiei concurentei.

Ce spune familia Mariei despre relația cu Albert

Imaginile difuzate de Kanal D îi arată pe Albert și pe Maria în mijlocul unor momente de tandrețe, în mijlocul nopții, la Survivor România 2021, relația lor fiind, de altfel, subiect de speculații și pentru colegii din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, familia Mariei de la Survivor România 2021, nu este convinsă că între cei doi Războinici este, deja, o relație serioasă, sora ei, cea care îi administrează și conturile de pe rețelele de socializare fiind de-a dreptul explicită în această direcție.

”Nu îmi pot da cu părerea, nu știu ce se întâmplă acolo”, a spus sora Mariei de la Survivor România 2021, în momentul în care a fost întrebată de relația dintre frumoasa Războinică și favoritul publicului, Albert.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Albert și Maria, comentată de sora Războinicei

După ce a văzut imaginile cu Maria în momentul în care a fost sărutată de Albert, noaptea, în tabăra Războinicilor de la Survivor România 2021, sora blondinei a preferat să nu spună prea multe despre tandrețea desfășurată în Republica Dominicană.

Maria de la Survivor Romania 2021
Maria de la Survivor Romania 2021 este considerata una dintre cele mai frumoase concurente ale show-ului Sursa foto: Instagram

Iar când a vorbit despre un posibil cuplu în tabăra Războinicilor, singurul ei comentariu a fost unul în care, așa cum era de așteptat, a transmis că o susține până în pânzele albe cu privire la deciziile pe care le ia la Survivor România 2021, chiar dacă asta ar implica o relație cu Albert. ”Sunt drăguți”, a spus sora Mariei, iar apoi a completat cu privire la posibilul cuplu: ”Nu pot spune nimic sigur”.

ADVERTISEMENT

Ce a apropiat-o pe Maria de Albert, la Survivor România 2021?

Chiar dacă Albert a fost, de cele mai multe ori, marginalizat de echipa Războinicilor din cauza rezultatelor slabe în fața Faimoșilor, el fiind unul dintre cei mai slabi concurenți în clasamentul eficienței de la Survivor România 2021, odată cu apariția Mariei în tabăra albastră, favoritul publicului și-a găsit un apropiat.

De altfel, acesta pare să fie și motivul pentru care familia Mariei de la Războinici crede că s-a ajuns la momentele de tandrețe difuzate la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Cred că sunt doi oameni care au fost marginalizați și din acest motiv s-au apropiat. Cât despre presupusa relație aștept să știu sigur înainte de a-mi da cu părerea”, a mai spus sora Războinicei Maria.

Maria și Albert, surprinși când se sărutau

„Simbioza asta dintre ei funcționează. Adică Maria stă liniștită că Albert n-o s-o voteze, Albert are și el pe cineva acolo seara lângă el”, a spus Adelina la Survivor România 2021, lucru confirmat de imaginile difuzate de Kanal D.

Mai exact, Maria și Albert au fost surprinși în mijlocul nopții, în tabăra Războinicilor în ipostaze intime, favoritul publicului părând să o sărute pe frumoasa colegă de echipă, lucru care pare extrem de natural deja, după ce, de câteva săptămâni, cei doi dorm îmbrățișați și se alintă reciproc cât de des au ocazia.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită