Ce spune Florin Busuioc despre relația cu fiicele sale: ”Nu este ceva grav”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/07/2020, 12:57
Ce spune Florin Busuioc despre relația cu fiicele sale: ”Nu este ceva grav”
Ce spune Florin Busuioc despre relația cu fiicele sale: ”Nu este ceva grav”. Sursa foto: Facebook.com

Florin Busuioc poate fi văzut zilnic pe micile ecrane unde aduce telespectatorilor știri despre vreme, însă vorbește rar despre viața de familie. Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a discutat sincer despre latura sa paternă, dar și care este relația pe care o are cu fiicele sale: Natalia (15 ani) și Catinca (8 ani).

Prezentatorul de la Pro TV este mândru de fetele pe care le are din căsnicia cu actrița Liliana, cea de-a doua soție. Vedeta meteo nu este un tată exigent și spune că are încredere în fiicele sale pentru că le-a oferit educația necesară pentru a lua cele mai bune decizii în viață.

Actorul a mărturisit într-un interviu pentru revista VIVA că fetele sale sunt cu capul pe umeri, motiv pentru care nu și-a luat pușcă sau pistol, referindu-se aici la situația în care acestea vor fi curtate peste ani de băieți. Așadar, Busu este relaxat în această privință.

Florin Busuioc, dezvăluiri despre relația pe care le are cu fetele sale

„Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Adevărul este că mă gândesc că, până la urmă, se va întâmpla și asta. Nu este grav, pentru că este în firea lucrurilor să se întâmple.

Până acum, fetele nu m-au dezamăgit niciodată și cred că au capul pe umeri și sunt destul de bine educate încât să nu-și aleagă băieții greșiți. Așa că, sincer, nu am apăsări prea mari din punctul acesta de vedere”, a mărturisit îndrăgitul prezentator de la meteo, potrivit sursei citate mai devreme.

Întrebat cum se simte fiind „minoritar” în familie, Florin Busuioc a declarat că își răsfață fiicele, dar este la rândul său răsfățat de ele. Concret, acesta spune că este vorba de o „chestie unilaterală” și lucrurile merg foarte bine în această direcție.

„Răsfățul vine, dar și eu trebuie să răsfăț la rândul meu. Nu este doar o chestie unilaterală. La răsfăț răspunzi cu răsfăț. Și uite că, până acum, lucrurile au funcționat foarte bine și merg foarte bine în continuare”, a mai spus actorul.

Florin Busuioc, declarații rare despre fiul pe care l-a abandonat

Pe lângă cele două fete, actorul mai are și un băiat care locuiește alături de mama sa în Piatra Neamț. Tânărul a crescut fără tată încă de la o lună, Florin Busuioc luând decizia de a-și abandona copilul pentru a-și urma visul. Vedeta Pro TV spune că se simte vinovat, dar nu regretă decizia de a divorța de prima soție.

„Mi-am lăsat familia și nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam n-aș fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera și devenirea mea de condiția de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din București, actor recunoscut. 

În anii ‘90, când eram încă la Piatra Neamț și am făcut o familie acolo, n-aș fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Și mi-am lăsat familia aceea cu copil ca să-mi văd de treaba mea.

Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret”, a spus în urmă cu un an prezentatorul în cadrul emisiunii „E OK să fii vedetă?”, prezentată de Dana Săvuică.

Închide ×