News

Ce spune Florin Cîțu despre o eventuală remaniere! Reacție acidă și la adresa lui Vlad Voiculescu 

21.04.2021 | 16:05
Ce spune Florin Citu despre o eventuala remaniere Reactie acida si la adresa lui Vlad Voiculescu
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă ce spune Florin Cîțu despre o eventuală remaniere, dar și despre faptul că i s-au limitat atribuțiile acestea după ce a fost semnat protocolul coaliției. Concret, în acest moment, premierul nu mai poate da niciun ministru afară fără o eventuală consultare. 

Premierul a ținut să transmită că nu ia în calcul să demită şi alţi miniştri în perioada următoare, drept pentru care toată lumea trebuie să stea liniștită.

ADVERTISEMENT

“Din partea PNL a semnat domnul preşedinte Ludovic Orban, pentru că este un procol politic. Eu nu ştiu de ce vă ducem dvs. direct către remaniere.

Ce spune Florin Cîțu despre o eventuală remaniere a Guvernului

Nu trebuie să existe aşa ceva. Eu sunt sper că nu vom mai avea remanieri, nu iau în calcul aşa ceva în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

O văd ca pe o situaţie excepţională. Nici nu are sens să discutăm acum. Ceea ce a fost foarte clar pentru toţi cei prezenţi acolo, e un document politic, nu s-a pus problema de a modifica Constituţia”, a explicat Florin Cîțu.

Vă readucem aminte că actul adiţional la protocolul coaliţiei prevede clar că remanierea miniştrilor va putea fi făcută doar cu acordul partidelor din coaliţie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, șeful Executivului Florin Cîțu a avut o reacție acidă după ce a auzit că Vlad Voiculescu ar putea fi numit consilier onorific la Ministerul Sănătății.

Premierul a dat de înțeles că nu ar fi o mutare tocmai bună din partea colegilor de coaliție. Cîțu a transmis că din ce știe el Vlad Voiculescu și-a luat acum o vacanță. Drept pentru care nu se pune problema de așa ceva.

ADVERTISEMENT

”Din ce am aflat, este în vacanță, așa că nu cred că se pune problema”, a transmis Florin Cîțu atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca fostul ministru al Sănătății să devină consilierul Ioanei Mihăilă.

ADVERTISEMENT