News

Ce spune Florin Cîțu despre veniturile românilor! „Crește puternic puterea de cumpărare”

Ce spune Florin Cîțu despre veniturile românilor și puterea de cumpărare pe care o avem.
12.06.2021 | 09:28
Ce spune Florin Citu despre veniturile romanilor Creste puternic puterea de cumparare
ADVERTISEMENT

Premierul Florin Cîţu nu a ezitat o clipă și a transmis că situația în România este una din ce în ce mai bună. Se întâmplă lucrul acesta după ce INS a anunţat creşterea câştigului salarial mediu nominal net.

Șeful Executivului spune că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie, iar cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Ce spune Florin Cîțu despre veniturile pe care le au românii!

”Creşte puternic PUTEREA DE CUMPĂRARE a românilor!”, a scris prim-ministrul pe o rețea de socializare.

Acesta a amintit și că INS a anunţat că în aprilie 2021, comparativ cu aprilie 2020, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 11,9%.

ADVERTISEMENT

”Aşa arată o revenire în forţă a unei economii după cea mai mare criza economică din ultima sută de ani”, continuă Cîţu.

Şeful Guvernului subliniază că INS a anunţat o creştere semnificativă a puterii de cumpărare cu 8.4%.

ADVERTISEMENT

”Acest lucru înseamnă că veniturile românilor cresc cu adevărat, nu doar pe hârtie. Cu un venit mai mare se pot cumpăra, pe bune, mai multe lucruri.

Asta înseamnă guvernare liberală, putere de cumpărare mai mare pentru toţi românii. Am luat cele mai bune măsuri pentru economie şi se vede. Reformă in toate cotloanele statului şi investim. Suntem abia la început”, conchide Florin Cîţu.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim și că Florin Cîţu a afirmat că PNRR nu a fost respins şi nici retrimis, iar Comisia Europeană vine cu observaţii la care România va răspunde.

El a atras atenţia celor care lucrează la Planul de Redresare şi Rezilienţă cu nu pot pleca în concediu până când PNRR nu va fi aprobat, iar cine tratează Planul cu superficialitate, pleacă acasă.

Comisia Europeană a început evaluarea aprofundată a planurilor de redresare şi rezilienţă pe care le-a primit şi va acţiona în strânsă colaborare cu statul membru în cauză pentru a clarifica orice potenţială întrebare, scopul fiind utilizarea optimă a fondurilor, precizează CE după apariţia informaţiilor referitoare la obiecţiile sale faţă de PNRR.

ADVERTISEMENT