Life

Ce spune forma sprâncenelor despre tine. Felul în care le ai dezvăluie personalitatea ta

În timp ce ochii sunt oglinda sufletului, sprâncenele sunt rama acestei oglinzi. Află ce spune forma sprâncenelor despre tine și cum îți pot influența ele personalitatea.
26.02.2022 | 15:10
Ce spune forma sprancenelor despre tine Felul in care le ai dezvaluie personalitatea ta
Forma sprâncenelor influențează personalitatea unei persoane. Foto: Freepik.com
ADVERTISEMENT

Sprâncenele sunt considerate rama feței, iar forma acestora are capacitatea de a defini chipul unei persoane. De-a lungul timpului, oamenii au făcut tot felul de asocieri între trăsăturile fizice și personalitate, iar sprâncenele nu sunt o excepție.

Fie că alegi să te pensezi sau ești adepta sprâncenelor naturale, Fanatik îți spune cum te văd alte persoane și cum îți este influențată personalitatea, în funcție de forma sprâncenelor.

ADVERTISEMENT

Ce spune forma sprâncenelor despre tine

Sprâncene clasice

Persoanele ale căror sprâncene au o lățime medie, iar distanța dintre ele este una potrivită, sunt considerate a fi integre și acționează pe baza unor valori bine înrădăcinate.

Totodată, dacă te regăsești în această descriere, ești o persoană căreia nu-i place drama și oamenilor se bucură să fie în preajma ta.

ADVERTISEMENT

Sprâncene lungi

Oamenii care au sprâncene lungi, care depășesc colțul exterior al ochiului, sunt considerate persoane foarte puternice. Pot face față cu ușurință fiecărei provocări și niciun stres nu este prea mare.

Dacă ai acest tip de sprâncene înseamnă că ești obișnuit să-ți rezolvi problemele de unul singur și rareori apelezi la ajutorul celor din jur.

ADVERTISEMENT

Sprâncene scurte

Dacă ai sprâncenele scurte, înseamnă că ești foarte atent la detalii și cu picioarele pe pământ. Îți este greu să faci față greutăților vieții uneori și, de aceea, nu-ți place să-i auzi pe alții plângându-se de problemele lor. Totuși, găsești întotdeauna o soluție și niciun obstacol nu este imposibil de depășit.

Sprâncene groase

În cazul în care ai sprâncene groase, ești o persoană conștientă de forțele proprii și de atuurile tale fizice. Astfel de persoane fac față cu ușurință conflictelor, odată ce și-au stabilit un obiectiv, devin de neînvins.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ești mult mai preocupat să trăiești propria viață decât să ții cont de părerea celorlalți despre tine. Poți fi considerat un simbol al spiritelor libere.

Sprâncene subțiri

Oamenii care au sprâncenele subțiri sunt considerați diplomați și se remarcă pentru felul delicat în care gestionează situațiile dificile.

În cazul în care această trăsătură te reprezintă, conflictele nu se află pe lista ta de priorități, ești un bun ascultător, iar apropiații găsesc în tine un sprijin de nădejde.

Sprâncene arcuite

Cei care au sprâncene arcuite sunt considerați ca fiind sensibili și foarte selectivi. La prima vedere, oamenii ar putea crede despre tine că ești egoist sau arogant. Adevărul este, însă, că preferi să nu te deschizi în fața cuiva înainte de a-i cunoaște adevăratele intenții.

Sprâncene cu arcada joasă

Dacă ai sprâncenele cu arcada joasă, ești privit de cei din jur drept o persoană în care pot avea încredere deplină, indiferent de situație.

Sprâncene triunghiulare

Forma ascuțită, unghiulară, a sprâncenelor tale implică o personalitate dinamică. Ai talentul de a analiza rapid situațiile și de a lua decizii fulgerătoare. O astfel de spontaneitate poate duce uneori la rezultate nedorite, dar cu siguranță are avantajele ei.

Oamenii nu se plictisesc niciodată în compania ta. Ești un lider înnăscut, te pricepi să-i inspiri pe ceilalți și nu te sfiești niciodată să-ți asumi responsabilitatea, conform BrightSide.

Sprâncene rotunde

Astfel de sprâncene sunt un semn al bunătății și atenției la detalii. Nu rămâi niciodată indiferent la probleme altora și ești mereu gata să-i ajuți pe cei care au nevoie.

ADVERTISEMENT