Ce spune Gabriela Firea despre participarea ei la referendumul pe justiție: “Voi merge la vot și voi vedea ce se întâmplă acolo”

Claudiu Ilie   
în News
23/05/2019, 19:45
Ce spune Gabriela Firea despre participarea ei la referendumul pe justiție: “Voi merge la vot și voi vedea ce se întâmplă acolo” GALERIE FOTO
Gabriela Firea nu stie cum va vota la referendumul pe justitie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că va merge la o secție de votare pe data de 26 mai, dar nu știe cum va vota la referendum. Edilul Capitalei a ținut să precizeze că este, totuși, un om de echipă, lăsând să se înțeleagă că va face ce va dicta partidul PSD în ceea ce privește referendumul pe justiție inițiat de președintele Klaus Iohannis.

Gabriela Firea nu știe cum va vota la referendum, dar transmite PSD-ului că este un om de echipă

“Voi merge duminică la vot, cu siguranță îmi voi exercita acest drept cetățenesc. Voi vedea ce se întâmplă acolo, pentru că am atâtea probleme la Primăria Capitalei, sunt atât de împovărată încât nu am avut timp să mă gândesc exact. Dar promit că mă voi deplasa la o secție de votare”, a spus Gabriela Firea.

“Sunt un om de echipă și chiar dacă anul trecut am semnalat anumite neîmpliniri ca primar general și ca cetățean al municipiului București, am făcut-o din dorința de a duce la bun sfârșit o misiune pe care împreună ne-am luat-o, nu doar eu de una singură, față de cetățeni.

Gabriela Firea referendum
Gabriela Firea nu stie cum va vota la referendum, desi s-a impăcat cu Liviu Dragnea

Firea speră să primească mai mulți bani la Primăria Capitalei

(…) E adevărat, întotdeauna, în discursul public pot să existe și reproșuri. Importantă este buna credință cu care mi-am întemeiat reacțiile anul trecut. (…) Acum apreciez că avem o cu totul altă colaborare, se încearcă a se corecta întârzierile de anul trecut”, a subliniat Firea.

Gabriela Firea a transmis și un mesaj video, publicat pe Facebook, prin care spune că relațiile cu Guvernul României s-au îmbunătățit. Edilul Capitalei a spus că în prezent se încearcă repararea întârzierilor de anul trecut, care au pus în pericol unele proiecte ale Primăriei Capitalei. Gabriela Firea crede că poate convinge Ministerul Finanțelor că este nevoie de o rectificare pozitivă pentru Primăria Capitalei.

Închide ×