Life

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil: ”Uită-te câtă sunt eu”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu sunt împreună de ani buni, iar recent au devenit și părinți. Deși sunt diferiți, cei doi reușesc să se completeze reciproc.
10.11.2022 | 12:59
Ce spune Gabriela Prisacariu despre diferenta de inaltime dintre ea si Dani Otil Uitate cata sunt eu
Ce diferență de înălțime există între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil există o diferență de vârstă de 12 ani, însă asta nu a fost un impediment pentru ca relația celor doi să avanseze.

Ce diferență de înălțime există între Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

De asemenea, pe lângă diferența de vârstă, între cei doi există și o diferență semnificativă de înălțime. În timp ce Dani Oțil are 1.75 m, soția sa, Gabriela Prisăcariu are 1.80 m înălțime.

ADVERTISEMENT

Practic, diferența de înălțime dintre cei doi este sesizabilă mai mult în momentul în care vedeta poartă tocuri.

Pentru cei doi însă, acest lucru nu a contat și de asemena, niciunul dintre ei nu este interesat nici de părerile celor din jur.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, sunt momente în care mai apar discuții. Dani Oțil a povestit un moment de la o nuntă la care a participat cu Gabriela Prisăcariu.

S-a întâmplat în direct la Antena 1, după ce prezentatorul tv a vorbit despre diferența de înălțime dintre antrenoarea de fitness și fetele pe care le-a adus pentru un scurt antrenament la matinal.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil mărturisește că a participat la o nuntă cu Gabriela Prisăcariu, iar mireasa ar fi fost de asemenea mai înaltă decât mirele.

Gestul făcut de Gabriela Prisăcariu la o nuntă

Din acest motiv, bărbatul a rugat-o pe viitoarea sa soție să nu poarte tocuri în ziua cea mare, pentru că ar fi fost cu mult mai înaltă decât el.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu însă a fost revoltată. Acesta a vorbit cu mirele și l-a certat pentru ce a pus-o să facă pe mireasă. De asemenea, Gabriela Prisăcariu a făcut referire și la tocurile ei de peste 10 cm pe care le purta la acel moment, dar și la faptul că nu i-a păsat de diferența de înălțime dintre ea și soțul ei.

”Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”.”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Amintim faptul că deși cei doi au devenit părinți nu de mult timp, reușesc în continuare să se bucure unul de celălalt și să petreacă clipe de neuitat.

ADVERTISEMENT