News

Ce spune George Simion despre imunizarea COVID-19! „70% dintre români, care nu au vrut, nu sunt nişte idioţi total şi nişte inculţi” 

Ce spune George Simion despre imunizarea COVID-19 și ce a transmis legat de vaccinare
26.09.2021 | 14:18
Ce spune George Simion despre imunizarea COVID19 70 dintre romani care nu au vrut nu sunt niste idioti total si niste inculti
ADVERTISEMENT

Liderul AUR, George Simion nu a ezitat o clipă și a transmis tuturor că el nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului și, mai mult decât atât, cei 70% dintre români care nu au făcut-o nu sunt “nişte idioţi total şi nişte inculţi”.

Parlamentarul a mai precizat că nu a sfătuit pe nimeni să nu se vaccineze. “Nu m-am vaccinat, nu mă voi vaccina”, a spus Simion la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Ce spune George Simion despre imunizarea împotriva coronavirusului!

 “În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care aşteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate ceea ce nu mi se pare normal.

Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, și-a explicat în prima fază gestul liderul formațiunii AUR.

ADVERTISEMENT

Culmea, atunci când a fost chestionat dacă nu crede în COVID-19, George Simion a răspuns ferm. “Virusul există însă în momentul ăsta, erau nişte promisiuni legate de acest vaccin, iniţial. Acum aceste promisiuni s-au schimbat.

Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma. Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul ăla în care te vaccinezi. (…)

ADVERTISEMENT

De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală”, a zis politicianul.

Un singur lucru îl nemulțumește profund pe George Simion. Acesta susține că persoanele care au avut boala sunt discriminate.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că am trecut prin boală, văd că sunt discriminaţi cei care au trecut prin boală pentru că unele studii arată că ai anticorpi până la 17 ani şi ei spun dacă treci prin boală, la şase luni trebuie să te vaccinezi dacă circuli liber.

Am din ce în ce mai mare ezitare când văd promisiunile care s-au făcut legat de legat de paşaportul verde, legat de nediscriminarea între vaccinaţi şi nevaccinaţi şi se apasă foarte mult pedala pentru drepturi fundamentale pentru cei vaccinaţi.

Ultima chestiune este că cei vaccinaţi pot ieşi între orele 10 seara şi 5 dimineaţa din casă, pe când ceilalţi nu. (…) La fel ca anul trecut se iau nişte decizii nefundamentate şi pe care nu suntem siguri”, a precizat co-preşedintele AUR.

“70% dintre români nu sunt nişte idioţi total şi nişte inculţi, care nu au vrut să se vaccineze, unii au boli şi nu au vrut se vaccineze pentru că au diferite alergii, alţii sunt speriaţi de ideea de vaccin, pe bună dreptate sau nu este opţiunea lor.

Alţii nu vor să îşi vaccineze copiii pentru că asupra copiilor s-au descoperit, faţă de adulţi, mai multe efecte nocive, pe vaccinul pe copii decât efecte pozitive în ceea ce priveşte trecerea prin boală”, a mai transmis liderul AUR.

George Simion nu a ratat ocazia și l-a atacat în termeni duri pe Florin Cîțu. “Mare parte dintre români nu au fost convinşi de această campanie de vaccinare asumată de Florin Cîţu, nu au avut încredere în Florin Cîţu unii dintre ei.

Şi din acei 30% dintre români care s-au vaccinat, unii sunt vaccinaţi pe hârtie. E o problemă. Teoretic, conform cifrelor, un milion de români au trecut documentaţi prin boală, deci un milion au avut boala, estimările sunt undeva la patru milioane de români care au anticorpi şi au trecut prin această boală, aceşti oameni sunt discriminaţi, nimeni nu vorbeşte în favoarea lor, nimeni din statul român, apăsând pedala vaccinării la care unii dintre români sunt reticenţi şi trebuie apăraţi şi acei români şi îi apărăm în măsura logicii şi a bunului simţ”, a mai declarat parlamentarul AUR.

ADVERTISEMENT