Fotbal intern

Ce spune Gică Hagi despre demersul marilor sportivi din Parlamentul României: ”Suntem prea mici pentru un lucru așa măreț!” VIDEO

13.02.2020 | 16:11
Ce spune Gica Hagi despre demersul marilor sportivi din Parlamentul Romaniei Suntem prea mici pentru un lucru asa maret VIDEO
ADVERTISEMENT

Miercuri, 12 februarie, în Parlamentul României, mai multe legende ale sportului românesc, printre care Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Gabriela Szabo și Simona Halep au susținut o conferință de presă pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației acestui domeniu în țara noastră. La o zi după acest eveniment, Gică Hagi a vorbit și el despre această inițiativă.

Gică Hagi, reacție despre demersul marilor sportivi din Parlamentul României: ”Suntem prea mici pentru un lucru așa măreț!”

În cursul zilei de joi, managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, a susținut o conferință de presă înaintea partidei din deplasare cu CFR Cluj, din etapa a 25-a a campionatului.

ADVERTISEMENT

”Regele” a fost întrebat de jurnaliști cum comentează inițiativa numelor mari din sport care au fost prezente la Senatul României pentru a cere mai multă implicare în fenomen din partea autorităților.

Hagi nu este prea optimist în legătură cu acest demers și spune că el și celelalte nume din sportul intern au mici șanse de a schimba ceva.

ADVERTISEMENT

”Vom vedea, nu știm, noi suntem prea mici să ducem un lucru atât de mare, măreț și puternic, să vorbim de susținerea sportului în Romania.

Suntem depășiți, așa cred eu. Suntem prea mici. Nu pentru noi trebuie să fie întrebarea, așa că nu aș vrea să vorbesc în gol de pomană. Vom vedea în viitor dacă România își dorește să ajungă iar la nivelul care a fost înainte”, a declarat Gică Hagi într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Halep, mesaj pentru politicieni: ”Trebuie să se construiască un sistem pentru noile generații”

Mai multe legende ale sportului românesc, printre care Nadia Comăneci, Camelia Potec, Gabriela Szabo și Simona Halep au susținut o conferință de presă miercuri, la Senat pentru a trage un semnal de alarmă, în an Olimpic.

Campioana de la Wimbledon de anul trecut, Simona Halep, a spus că jucătorilor de tenis aflați la început de drum le este foarte greu să progreseze în carieră din cauza condițiilor din România.

ADVERTISEMENT

Este ceva important pentru sportul românesc. Nu am venit aici pentru mine, am venit pentru următoarea generație, care are nevoie de infrastructură. Avem nevoie de o sală unde să joace echipa de Fed Cup. 

Sunt mulți copii care au nevoie de susținere. Vorbesc din punctul meu de vedere, sportul nostru e unul scump și nu poate fi susținut așa mult de familii.

Fac apel pentru această cauză. Consider că tenisul românesc are nevoie de ajutor. Trebuie să se construiască un sistem pentru noile generații. Este mare nevoie”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT