Fotbal intern

Ce spune Gică Hagi despre transferul lui Ianis: “M-am văzut şi cu cei de la Sevilla”

30.11.2018 | 20:41
Ce spune Gica Hagi despre transferul lui Ianis Mam vazut si cu cei de la Sevilla

Gică Hagi a urmărit din tribună partida dintre Standard Liege și FC Sevilla, contând pentru runda cu numărul 5 din UEFA Europa League. Hagi a declarat că s-a întâlnit cu Răzvan Marin, dar și cu oficialii clubului spaniol, însă a precizat că nu a vorbit cu aceștia despre un posibil transfer al lui Ianis la Sevilla.

“M-am văzut şi cu cei de la Sevilla, m-au cunoscut, am stat cu ei la VIP. Automat am dat ochii unii cu alţii. Cineva şi-a amintit de golul meu cu Celta, când era ceaţă”, a declarat Gică Hagi în cadrul conferinței de presă care a fost organizată înainte de meciul Viitorul Constanța – Dinamo București, programat în etapa a 17-a din Liga 1 Betano.

Antrenorul s-a întâlnit și cu Răzvan Marin, jucător pe care l-a antrenat la Viitorul Constanța. “Este un jucator mare si joaca la o echipa la care este respectat. L-am felicitat, am vorbit cu el, am fost si am mancat”, a spus Hagi.

Ianis Hagi nu va fi transferat la FC Sevilla

După întâlnirea lui Gică Hagi cu oficialii celor de la FC Sevilla, mulți s-au gândit că acesta a discutat despre un viitor transfer al lui Ianis la liderul din Primera Division. Hagi a ținut însă să precizeze că nu a abordat acest subiect. “Celelalte sunt speculaţii, în momentul de faţă nu există absolut nimic. Nu s-a tratat nimic. Noi avem aceste cinci meciuri, trebuie să terminăm anul cum trebuie, iar după aceea vom evalua. Vom vedea dacă există ceva sau daca va veni ceva”, a declarat Hagi.

Ianis Hagi a jucat în 17 partide pentru Viitorul Constanța în acest sezon. Mijlocașul ofensiv de 20 de ani a marcat 6 goluri, dintre care unul în preliminariile UEFA Europa League și a dat 2 pase de gol. Tânărul jucător a debutat la naționala României în meciul cu Lituania din Liga Națiunilor, când a intrat pe teren din postura de rezervă.

Tags: