Fotbal intern

Ce spune Gigi Becali despre 1 Decembrie: ”Avem o datorie sfîntă faţă de România”

Gigi Becali a petrecut Ziua României, acasă, alături de familie. A urmărit parada militară din faţa televizorului şi povestind, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că în anii trecuţi...
01.12.2015 | 14:24
Ce spune Gigi Becali despre 1 Decembrie: ”Avem o datorie sfîntă faţă de România”

Gigi Becali a petrecut Ziua României, acasă, alături de familie. A urmărit parada militară din faţa televizorului şi povestind, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că în anii trecuţi obişnuia să meargă să vadă desfăşurarea de forţe.

Cunoscut ca un mare iubitor de ţară, Becali a făcut dezvăluiri emoţionante despre ceea ce înseamnă dragostea lui faţă de România.

Când vine vorba despre România, despre iubirea de ţară, despre patriotism, Gigi Becali, patronul Stelei, vibrează pe acest filon naţional.

Gigi Becali susţine că pentru el Ziua Naţională a României este în fiecare zi

„Cu toţii serbăm 1 decembrie ca zi naţională. Este un lucru frumos. Un lucru înălţător. Dar dragostea faţă de România eu o simt în fiecare zi. Nu doar de 1 decembrie. Să îţi iubeşti ţara, înseamnă a-ţi iubi aproapele. Pe toţi cei care trăiesc pe acest pământ românesc. Noi, aromânii, suntem consideraţi cei mai vechi români. România a fost ţara care ne-a adoptat asemenea unei mame, pentru că, după cum se ştie noi am fost răspândiţi, în pribegie, în toată zona Balcanilor. Consider că avem o datorie sfântă faţă de România, iar dragostea faţă de ţară o transmitem din generaţie în generaţie. Suntem mândri că suntem români. Când eram mic, mi s-a povestit că bunica mea, care era în Grecia primea bani din partea statului român pentru a studia în limba română. România a avut tot timpul grijă de noi. Nu ne-a uitat niciodată”, a explicat Gigi Becali în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursă: www.spynews.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri