Fotbal intern

Ce spune Gigi Becali despre coronavirus: ”Asta e părerea mea”

07.07.2020 | 19:58
Ce spune Gigi Becali despre coronavirus Asta e parerea mea
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a vorbit din nou despre pandemia de coronavirus și a spus încă o dată că nu se teme.

Situația în România s-a înrăutățit după relaxarea anumitor măsuri, iar autoritățile au anunțat marți aproape 400 de cazuri noi și 31 de decese.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera face parte din categoria de oameni care nu dramatizează situația creată de Covid-19, dar nici nu neagă existența virusului.

Coronavirusul nu îl sperie pe Gigi Becali

”Coronavirusul e un virus pe care aşa cum îl iei, aşa şi scapi de el. Asta e părerea mea. Nu vedeţi că nici nu port mască, nu mi-e frică”, a declarat Gigi Becali despre coronavirus la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

La finalul lunii aprilie, Gigi Becali a dezvăluit că s-a testat de două ori, contra cost, pentru a afla dacă este bolnav cu Covid-19, însă nu se teme de această boală pentru că este protejat de Dumnezeu.

”M-am testat. Am chemat doctor la toată familia mi-a luat, e bine toată lumea. Eu râdeam. De 2 ori m-am testat. Că hai să fac dacă e, la mine n-are cum să fie, eu în fiecare zi la Liturghie, nu se apropie niciodată virusul de mine.

ADVERTISEMENT

Prin cele cinci simțuri prin care omul păcătuiește, pe acolo vine coronavirusul. Cu multă durere am avut cu boala asta, Dumnezeu știe, vorbești cu om pe care nu-l mai interesează astea”, a explicat Becali la momentul respectiv.

Becali a ajutat în ultima perioadă sistemul medical cu diferite donații de medicamente și a mărturisit că nu ar refuza să fie președintele României, dacă așa ar vrea Dumnezeu, însă se teme că și-ar pierde ”mântuirea”.

ADVERTISEMENT

Teia Sponte, prietenul lui Gigi Becali, care urmărea meciurile roş-albaştrilor din loja patronului, a fost confirmat pozitiv cu noul virus, dar nici atunci finanțatorul FCSB-ului nu s-a impacientat.

ADVERTISEMENT