Fotbal intern

Ce spune Gigi Becali despre numirea unui nou comandant la CSA Steaua. „Trebuie să răspundă de banii Statului!”

31.03.2021 | 18:42
Ce spune Gigi Becali despre numirea unui nou comandant la CSA Steaua Trebuie sa raspunda de banii Statului
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este tot mai aproape să-și vadă visul împlinit, de a evolua cu FCSB pe noul stadion din Complexul Sportiv Ghencea. CSA Steaua are un nou comandant, iar milionarul speră că acesta va accepta echipa lui pe noua arenă.

Ștefan Răzvan Bichir a fost deja prezentat în funcția de comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, înlocuindu-l pe Mădălin Hîncu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali speră ca noul șef al CSA să accepte să colaboreze cu el și să permită echipei pe care acesta o finanțează să revină în Ghencea, pe stadionul reconstruit din temelii.

Cum încearcă Gigi Becali să-l convingă pe noul comandant al CSA Steaua s-o lase pe FCSB în Ghencea

Într-o intervenție la Digisport, Gigi Becali a enumerat o serie de cheltuieli pe care CSA Steaua nu le-ar putea acoperi, în opinia sa, ceea ce ar putea duce la o colaborare între clubul armatei și FCSB.

ADVERTISEMENT

”Acest nou comandant eu cred că va spune: «nu semnez, pentru că eu răspund de banii de la bugetul statului». Eu așa cred că trebuie să gândească un om.

Stadionul trebuie întreținut. Bine, mă, dacă n-au voie să promovezi, pentru că ei în formula actuală nu au voie, de unde scot un milion de euro pe an ca să-l întrețină? Eu știu ce spun, știu cum se întreține un stadion, am experiență”, a enunțat Becali primul argument.

ADVERTISEMENT

Lecția de management a lui Gigi Becali

Gigi Becali a făcut o trecere în revistă a celorlalte cheltuieli pe care le generează un club de fotbal și a decretat că niciun investitor din fotbalul românesc nu a reușit să-și amortizeze investițiile, cu excepția lui. Astfel, pentru a continua activitatea echipei de fotbal din Liga 3, CSA Steaua trebuie să genereze profituri, iar Becali i-a transmis lui Ștefan Răzvan Bichir cum stau lucrurile în sportul rege.

„Dacă este un om cu capul pe umeri (noul comandant al CSA Steaua – n.r.), atunci el va spune că «fac fotbal, dar nu pot promova». Pentru că ai nevoie de 3 milioane de euro pe an, pentru a ține o echipă de fotbal. Știu asta din propria experiență.

ADVERTISEMENT

Tot aud diverși specialiști care susțin că Negoiță (Ionuț Negoiță – n.r.) și-a scos banii investiți la Dinamo. Nu este adevărat. Nimeni, în afară de mine, nu și-a scos banii. Știu ce spun, nu vorbesc prostii.

Iar la mine, nu este o laudă de sine, la mine așa a vrut Dumnezeu, să câștig campionatul, să mă duc în grupele Champions League, în primăvara Europeană și să vând jucători pe 13 milioane, pe 10 milioane de euro”, a mai spus Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT