Fotbal intern

Ce spune Hagi de discursul lui Ionuţ Radu: “Foarte bun! Există talent”

13.09.2018 | 07:42
Ce spune Hagi de discursul lui Ionut Radu Foarte bun Exista talent

Căpitanul echipei naţionale de tineret, Ionuţ Radu, a avut un discurs emoţionant înaintea meciului cu Bosnia-Herţegovina, iar lumea fotbalului a apreciat modul în care portarul şi-a motivat colegii. Ce spune Gică Hagi de discursul lui Ionuţ Radu, după ce “tricolorii” U 21 au învins la Ovidiu iar echipa antrenată de Mirel Rădoi are şanse uriaşe de a se califica la Campionatul European din 2019.

“Regele” fotbalului românesc îl apreciază pe jucătorul lui Genoa pentru modul în care a reuşit să-i monteze pe colegi şi să-i unească pentru o cauză comună: “Foarte bun discursul lui Radu, pozitiv, arată că sunt împreună, că merg toţi într-o direcţie, că au determinare şi ca îşi doresc.

Ce spune Hagi de discursul lui Ionuţ Radu

Cu talentul pe care îl au, pot obţine multe. Eu am momentele mele, ei au momentele lor. Îi las singuri, să vorbeasca între ei. Ei trebuie sustinuţi! Au arătat că exista mult talent în România, dar e nevoie de organizare, e de lucru, trebuie să-i ajutăm”, a declarat Gheorghe Hagi.

Înaintea partidei de la Ovidiu, Ionuţ Radu şi-a pregătit un discurs prin care a vrut să ajute echipa să intre pregătită: “Ascultaţi-mă ce vă spun acum! Intrăm concentraţi, temperaţi. Nu răspundem provocărilor. Nu e bine! Nu ne ajută cu nimic. Concentraţi până la sfârşitul meciului. Am văzut cu toţii în Portugalia ce putem obţine fiind o echipă, până în ultima secundă. Ăştia suntem noi, ăsta e spiritul care ne-a ajutat să fim în ipostaza asta. Ne-a adus la 90 de minute de a face ceva important. Ar fi păcat să dăm cu piciorul la ce am făcut până acum. La început, nimeni nu a crezut în noi, doar noi am crezut. Depindem de noi acum. E un singur obiectiv. În meciul ăsta ieşim câştigători, indiferent de ce va fi. Am muncit şi am făcut sacrificii ca să ajungem la Euro. Toată lumea e cu noi aici. Ieşim afară şi o să luăm ce merităm. În seara asta, toţi de aici, toţi, toţi, vom duce România pe primul loc. Luptăm până la ultima secundă. Dacă arbitru dă 10 minute de prelungiri, 10 minute jucăm calmi, cu aceeaşi mentalitate de la început şi din meciul cu Portugalia”, a spus căpitanul în faţa tuturor jucătorilor, dar şi a lui Mirel Rădoi.

Mulţumit de Drăguş

Gheorghe Hagi a vorbit apoi despre debutul lui Denis Drăguş la echipa naţională de seniori a României şi l-a “tras de urechi” pe elevul său spunând că nu pasează mai repede decât ar trebui: “Drăguş a arătat personalitate, nu a avut trac. Mi-a plăcut, chiar dacă uneori a abuzat de floricele. Aşa mai face şi la echipă, mai abuzează de asta, face câte o mişcare în plus. Am recunoscut că şi eu faceam asta la vârsta lui. Dar mi-a placut curajul lui”, a încheiat Hagi.

Ce spune Hagi de discursul lui Ionuţ Radu. Gica Hagi salută publicul după meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminică 26 august 2018.
Ce spune Hagi de discursul lui Ionuţ Radu. Gica Hagi salută publicul după meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB, contând pentru Liga 1 Betano

Reacţia lui Hagi după discursul lui Ionuţ Radu vine în contextul în care România U 21 are şanse uriaşe de calificare la EURO 2019, iar Ianis Hagi face parte şi el din lot. În meciul cu Bosnia, acesta a şi marcat un gol superb după o execuţie direct din corner.

Tags: