Fotbal intern

Ce spune Ianis Hagi despre oferta lui Gigi Becali. “Presiunea asta e benefică”

21.04.2019 | 08:56
Ce spune Ianis Hagi despre oferta lui Gigi Becali Presiunea asta e benefica

Gigi Becali a anunțat că este dispus să îl cumpere pe Ianis Hagi de la FC Viitorul Constanța cu 3 milioane de euro și să îi lase lui Gică Hagi 30% dintr-un viitor transfer al atacantului. Căpitanul fostei campioane a României a vorbit despre oferta făcută de patronul FCSB-ului înaintea meciului pe care îl va juca împotriva echipei antrenate de Mihai Teja.

Ce spune Ianis Hagi despre oferta lui Gigi Becali

Ianis Hagi susține că nu se gândește în acest moment la un transfer și că așteaptă finalul sezonului pentru a vedea pe ce cale o va lua. Gică Hagi își dorește ca fiul său să plece de la FC Viitorul Constanța în vară și a dezvăluit că echipe din Belgia, Olanda, Spania și Germania sunt pe urmele fotbalistului în vârstă de 20 de ani care a evoluat în trecut și pentru Fiorentina.

“Nu cred că se pune problema să discut despre transfer atât timp cât campionatul încă se joacă. Chiar dacă ştiu că de mic sunt urmărit, de mic s-au vrut foarte multe de la mine. Presiunea asta e benefică, nu numai pentru mine. Când joci cu FCSB toţi suntem urmăriţi, toată lumea se aşteaptă să facem un meci bun”, a spus Ianis Hagi în conferința de presă susținută înainte Viitorul – FCSB.

Ianis Hagi în partida Viitorul – CFR Cluj

Ianis face ce zice Gică Hagi

Ianis Hagi a vorbit și despre rolul lui Gică Hagi la FC Viitorul Constanța. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani lasă toate negocierile pe mâinile antrenorului și finanțatorului echipei din Ovidiu. “De aceea el e şi patron şi antrenor. El vorbeşte, noi, jucătorii, trebuie să ne facem datoria pe teren cât timp suntem sub contract cu Viitorul. Când se va termina campionatul şi Cupa României, atunci e momentul potrivit să vorbim de transfer”, a precizat căpitanul Viitorului.

Ianis Hagi a revenit la FC Viitorul Constanța pe 18 ianuarie 2018 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2023. Cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro, fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în 32 de meciuri pentru fosta campioană a României în sezonul 2018 – 2019, dintre care 4 în Europa League și 1 în Cupa României. Ianis Hagi a înscris 10 goluri pentru Viitorul în acest sezon și a oferit 6 pase decisive.

Tags: