News

Ce spune Ilie Bolojan despre posibilitatea de a fi numit premier! Răspuns ferm al liberalului

Ce spune Ilie Bolojan despre posibilitatea de a fi numit premier în locul lui Florin Cîțu
05.09.2021 | 10:30
Ce spune Ilie Bolojan despre posibilitatea de a fi numit premier Raspuns ferm al liberalului
ADVERTISEMENT

Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor a oferit o primă reacție legată de posibilitatea de a ajunge premier în locul lui Florin Cîțu.

Acesta a respins cu fermitate varianta ca el să fie propunerea liberalilor în cazul în care partidul trebuie să desemneze un alt șef al Executivului.

ADVERTISEMENT

Ce spune Ilie Bolojan despre posibilitatea de a fi numit prim ministru!

“Nu se pune această problemă”, a răspuns Bolojan când a fost întrebat despre sugestiile venite dinspre USR PLUS, dar şi din interiorul PNL, privind nominalizarea sa pentru funcţia de prim-ministru.

Mai mult decât atât, premierul Florin Cîţu a respins și el ideea unei alte propuneri pentru conducerea guvernului.

ADVERTISEMENT

“În acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”, a spus Cîţu.

Vă readucem aminte că vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a afirmat că în PNL sunt foarte multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru.

ADVERTISEMENT

Fostul candidat la prezidențiale a fost cel care a precizat că Ilie Bolojan ar putea avea toată susţinerea formaţiunii sale pentru acest post.

“Coaliţia poate să propună – şi asta vom face, ne vom duce la coaliţie şi vom spune colegilor de la PNL: puneţi pe masă un premier competent, care are pur şi simplu maturitatea să conducă un guvern.

ADVERTISEMENT

Am văzut cum explica unul dintre purtătorii de mesaj de la PNL, ne explica că în USR PLUS sunt multe soluţii pentru Ministerul Justiţiei.

În PNL în egală măsură sunt multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru.

Un domn premier Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS, fără niciun fel de problemă şi sunt convins că vom avea acel guvern stabil din punctul de vedere al deciziilor mature”, a declarat Barna.

ADVERTISEMENT