Fotbal intern

Ce spune Ioan Andone după ce a fost înjurat de Cornel Dinu: „N-am fost să beau cu el. Aș vrea să-i răspund mai mult… O să vorbesc cu el în privat”

22.05.2020 | 11:35
Ce spune Ioan Andone dupa ce a fost injurat de Cornel Dinu Nam fost sa beau cu el As vrea sai raspund mai mult O sa vorbesc cu el in privat
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a reacționat după ce a apărut filmulețul în care Cornel Dinu are un limbaj vulgar la adresa unor foști colegi sau jucători ai săi de la Dinamo.

Ioan Andone despre înjurăturile lui Cornel Dinu la adresa sa: „N-am fost să beau cu el!”

Aflat la Marbella, unde are o casă de vacanță, Andone s-a arătat surprins de ceea ce a citit și a văzut, dar a evitat să intre într-o polemică dură cu Cornel Dinu. Acesta i-a jignit și pe Moraru, și pe Gigi Mulțescu.

ADVERTISEMENT

A fost antrenorul meu, păcat. Dar n-are niciun rost să vorbesc. Nu vreau să intru în polemici cu nea Cornel. E treaba lui cum vorbește și tot ce face. Ce aș putea să comentez? Îl cunosc foarte bine pe nea Cornel, l-am avut antrenor.

Aș vrea să-i răspund, poate aș avea dreptul, dar nu cred că are rost. E ceva… Doamne ferește! O să vorbesc cu el în privat.

ADVERTISEMENT

Eu l-am sunat înainte de afacerea cu spaniolii, i-am spus că vor să negocieze. Erau planuri cu el, voiau să-i propună să fie membru în Consiliul de Administrație. Dar eu n-am nicio treabă. 

Eu n-am vrut să cumpăr Dinamo, n-am fost la băutură cu el, n-am fost să beau cu el. L-am avut antrenor, n-am ce să comentez mai mult”, a declarat Ioan Andone pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Cornel Dinu despre Ioan Andone, Gigi Mulțescu și Țețe Moraru: „Fotbaliștii p*** ați fost!”

La o zi după ce Miodrag Belodedici și-a sărbătorit ziua de naștere, în mediul on-line a apărut o înregistrare cu Cornel Dinu având un derapaj grosolan la adresa lui Andone, Mulțescu și Moraru.

“Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost!

ADVERTISEMENT

Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”, spune Cornel Dinu în clipul video.

ADVERTISEMENT