Fotbal intern

Ce spune Ionel Dănciulescu despre trecutul său de stelist: “Gigi Becali nu m-a sunat niciodată de când am plecat de acolo” EXCLUSIV

Ce spune Ionel Danciulescu despre trecutul sau de stelist Gigi Becali nu ma sunat niciodata de cand am plecat de acolo EXCLUSIV
Ce spune Ionel Dănciulescu despre trecutul său de stelist

Ionel Dănciulescu a jucat la Steaua Bucureşti între 1998 şi 2001 şi a vorbit într-un interviu pentru FANATIK despre perioada petrecută în Ghencea. Fostul atacant a susţinut că nu a mai vorbit cu Gigi Becali de când a plecat de la echipă şi a anunţat că niciodată nu se va întoarce la echipa care ocupă în acest moment locul doi în Liga 1 Betano.

“Nu, de când am plecat niciodată (n.r. când a fost întrebat dacă Gigi Becali l-a sunat de când s-a lăsat de fotbal). Și nici nu m-aș întoarce vreodată. E un capitol închis. Nu îmi reneg niciodată anii petrecuți acolo. Au fost patru ani și jumătate frumoși. Dar pentru mine Dinamo e casa mea și dacă mă întrebi în acest moment, Dinamo e casa mea. E echipa care m-a format ca om, ca jucător”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru FANATIK.

Ce spune Ionel Dănciulescu despre trecutul său de stelist. Încă vorbeşte cu Luţu

Ionel Dănciulescu a vorbit despre trecutul său de stelist şi a susţinut că încă mai vorbeşte cu Ionuţ Luţu, fostul său coleg de la Steaua Bucureşti. Oficialul “câinilor” a dezvăluit că transferul la Dinamo l-a ajutat foarte mult în carieră.

Ce spune Ionel Dănciulescu despre trecutul său de stelist
Ce spune Ionel Dănciulescu despre trecutul său de stelist

“Vorbesc, cum să nu. E prietenul meu. De fiecare dată am vorbit, chiar și dacă e în prezența lui Gigi Becali. Primii doi ani petrecuți la București au fost la Dinamo și m-au ajutat enorm și oamenii și jucătorii care erau în perioada respectivă. A fost un pas important pentru mine”, a mai precizat Ionel Dănciulescu pentru FANATIK. “Corbu'” a marcat 62 de goluri în cele 169 de meciuri jucate la Steaua Bucureşti în perioada petrecută în Ghencea. La Dinamo, Ionel Dănciulescu a jucat 435 de partide şi a înscris 191 de goluri.