Life

Ce spune Irina Margareta Nistor despre serialele de la Kanal D2, după ce a criticat Clanul de la PRO TV

Irina Margareta Nistor a comentat două seriale difuzate de Kanal D2, după ce a criticat Clanul de la PRO TV. Ce a spus criticul de film?
20.04.2023 | 19:00
Ce spune Irina Margareta Nistor despre serialele de la Kanal D2 dupa ce a criticat Clanul de la PRO TV
Irina Margareta Nistor a vorbit despre serialele difuzate de Kanal D2. Foto: Kanal D/ PRO TV/ YouTube
ADVERTISEMENT

Irina Margareta Nistor a vorbit despre două din producțiile cu care Kanal D2 vrea să cucerească audiența, asta după ce, recent, a avut niște mici critici la adresa distribuției din serialul Clanul de la PRO TV.

Irina Margareta Nistor a comentat serialele de la Kanal D2

Criticul de film a vorbit, de data asta, despre serialele „Gomora” și „Sisi”, două din super-producțiile difuzate de fratele mai mic al postului Kanal D, Kanal D2.

ADVERTISEMENT

Irina Margareta Nistor a comentat personajul principal din serialul Gomora de la Kanal D2, Ciro di Marzio, interpretat de actorul italian Marco D’Amore. Aceasta spune despre mâna dreaptă a lui Pietro Savastano, liderul unui mare cartel de droguri din Napoli, că este unul dintre personajele pe care publicul ajunge să-l iubească și să-l deteste în același timp.

„L-au căutat cu multă atenție, au avut grijă să fie un personaj de care, până la un punct, să te temi și de care, totuși, să te atașezi un pic. (…) De la Marlon Brando încoace, de la , acesta este stilul.

ADVERTISEMENT

Așa că dacă am învățat asta de la Coppola (n.r. Francis Ford Coppola), nu văd de ce nu ar fi mers pe aceeași direcție”, a declarat Irina Margareta Nistor despre producția de la Kanal D2.

Irina Margareta Nistor, despre legătura dintre împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta

Doamna Nistor a mai ținut să puncteze că Gomora este cu totul diferită de alte producții care abordează tema mafiei italiene. Despre aceste serial realizat chiar de italieni susține că a fost făcut cu multă migală, cu o atenție deosebită la detalii.

ADVERTISEMENT

Producția care a făcut furori în Europa este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 22:00, la Kanal D2. Un alt serial despre care Irina Margareta Nistor a spus câteva lucruri interesante, făcând memorie la personaje istorice marcante este „Sisi”, difuzat de același post tv joia, tot de la 22:00.

Criticul de film a scos în evidență prietenia mai puțin știută dintre împărăteasa Sisi și Regina Elisabeta a României. „Regina noastră (n.r. Regina Elisabeta a României) a știut întotdeauna să îi fie alături împărătesei (n.r. Sisi). Nu a avut o viață nici ca-n filme, nici ca în romane, ci, până la urmă, o existentă ca oricărei muritoare.

ADVERTISEMENT

Știm că a fost și pe la Peleș, de acolo își lua și pe care o purta în păr, o floare foarte rară, care are și o poveste foarte frumoasă”, a spus Irina Margareta Nistor, referindu-se la floarea de colț, simbol național atât în Austria cât și în România.

Criticul de film, critici la adresa distribuției serialului Clanul de la PRO TV

Recent, Irina Margareta Nistor l-a luat prin surprindere pe regizorul serialului Clanul, Anghel Damian, într-un podcast postat pe YouTube. Vedeta a spus că tinerii actori care joacă în Clanul seamănă foarte mult între ei, că nu se disting în vreun fel, lucru care l-a iritat în mod vizibil pe iubitul lui Theo Rose.

„Am bodyguarzi? Că ăsta e rău, mă bate la sfârșit. Am avut și o… (n.r.: încearcă să spună altercație verbală), dar a trecut… Am avut și divergențe. Păi ar fi cam plicticos să nu avem”, a spus mai în glumă, mai în serios Margareta Nistor.

„Când mi-au zis de la PRO că o să prezint cu cineva din Clanul, poate îmi ziceți cu cine prezint. Să mă uit și eu la actorul ăla. Eu m-am uitat la primele episoade și eu nu înțeleg… Actorii ăia seamănă toți între ei.

Eu nu știu care e unul, care e altul. Zic, mă, măcar în Franța, când e polițist scrie polițist pe el. Că și lor li se întâmplă. Că și polițistul arată ca răufăcătorul. Nu știu cum îl cheamă pe unul. Cum îl cheamă pe altul. Ăia doi frați, de exemplu”, au fost declarațiile uimitoare ale Margaretei Nistor.

 

ADVERTISEMENT