Life

Ce spune Lavinia Petrea despre o eventuală plecare de la Pro TV: „Au fost oferte pe care le-am primit”

Ce spune Lavinia Petrea despre o eventuală plecare de la Pro TV, postul unde a lucrat întreaga sa viață, încă de la 19 ani.
21.09.2022 | 20:14
Ce spune Lavinia Petrea despre o eventuala plecare de la Pro TV Au fost oferte pe care leam primit
Ce spune Lavinia Petrea despre o eventuală plecare de la Pro TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea a vorbit despre o eventuală plecare de la Pro TV. Iată ce a declarat faimoasa știristă!

Ce spune Lavinia Petrea despre o eventuală plecare de la Pro TV

Lavinia Petrea lucrează la Pro TV de când se știe. Avea doar 19 ani când a aplicat pentru postul de reporter, iar de atunci au trecut 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Faimoasa prezentatoare de știri de la Pro TV a mers în practică la Pro TV, în timpul facultății, iar de atunci a rămas acolo.

A fost una dintre cei patru aleși pentru a rămâne într-o perioadă de probă, după care i s-a propus și angajarea.

ADVERTISEMENT

De la postul de reporter, Lavinia Petrea a ajuns chiar să prezinte știrile, un lucru despre care vorbește cu drag, pentru că spune că era foarte timidă și nu se gândea vreodată să ajungă în televiziune.

Din toate aceste motive, pentru că a crescut aici, profesional și nu numai, Lavinia Petrea spune că nu s-ar vedea lucrând într-o altă televiziune, conform Impact.ro.

ADVERTISEMENT

„Poate în primul rând pentru că aici am crescut și eu mă atașez foarte mult de locuri, de persoane, nu vreau să vorbesc așa de acum gândindu-mă la viitor, dar nu cred că aș putea face asta în altă parte.

Cred că dacă nu aș mai face televiziune aici, nu aș mai face nicăieri altundeva”, a spus aceasta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea a mărturisit că a primit multe oferte de job

Lavinia Petrea a mărturisit că a primit oferte de la mai multe posturi de televiziune, dar nu le-a dat curs pentru că nu își poate închipui, cel puțin acum, să plece de la postul care a consacrat-o.

Își iubește foarte mult colegii de la birou, spune prezentatoarea de la Pro TV și crede că succesul se datorează muncii în echipă, așa că nu ar putea pleca.

„Au fost oferte pe care le-am primit și m-am simțit onorată, dar inima mea a fost și este aici.

Îmi iubesc atât de mult colegii și cred că mare parte din cheia succesului o reprezintă legătura ta formată într-o echipă, conexiunea dintre persoane și felul în care te simți împreună”, a mai declarat ea pentru sursa precizată mai sus.

ADVERTISEMENT