Life

Ce spune Lavinia Pîrva despre fiica lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin! Zâna va înmărmuri când aude așa ceva

Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică, a vorbit despre relația pe care o are cu Violeta, fiica artistului și a Andreei Marin.
01.06.2024 | 21:43
Ce spune Lavinia Pirva despre fiica lui Stefan Banica cu Andreea Marin Zana va inmarmuri cand aude asa ceva
Ce spune Lavinia Pârva despre Violeta, fiica lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt căsătoriți de șapte ani, de pe când Andreea Marin își asuma relația cu Adrian Brâncoveanu. Și, chiar dacă au existat speculații cu privire la relația dificilă dintre Lavinia și Zână, pare-se că prima are o părere tare bună despre Violeta, fiica presupusei rivale.

Ce spune Lavinia Pîrva despre Violeta, fiica lui Ștefan Bănică cu Andreea Marin

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică, pare să aibă o relație cât se poate de bună cu Violeta. Ba chiar, a dezvăluit ea, citată de Viva, că o admiră de fiica Andreei Marin, complimentele la adresa adolescentei fiind nenumărate. De altfel, ele au și apărut împreună într-o serie de imagini pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a declarat Lavinia Pîrva în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, conform Viva.

Mai mult, pare-se, Violeta este încurajată și de Andreea Marin să păstreze o relație cât mai bună cu frații ei. „Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor. Sigur (n.red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat.

ADVERTISEMENT

Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta”, spunea Andreea Marin, pentru Cancan.

Fiul cel mare al lui Bănică și fiul cel mic sunt apropiați

Între cei doi băieți ai lui Ștefan Bănică, Radu Ștefan și Alexandru este o relație cât se poate de bună. Ba chiar, mărturisea cel mare pentru FANATIK, are grijă să îi facă, adeseori, daruri care îl bucură enorm pe micuț.

ADVERTISEMENT

„Semănăm în ceea ce privește spiritul de familie. La noi e foarte dezvoltat, ne iubim foarte mult. Cu Violeta mă înțeleg excelent, suntem apropiați, vorbim des. Cu Alexandru mă înțeleg foarte bine, mai ales că eu iubesc copiii.

Nu prea cumpăr cadouri, mai ales haine, el crește repede și primește tot timpul. Dar atunci când îi cumpăr ceva vreau să îi iau ceva semnificativ: o bicicletă, o tablă de scris. Dacă vrea, o să îl și învăț să meargă cu bicicleta”, ne spunea Radu Ștefan.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică are trei copii, din trei mariaje diferite. Artistul a fost căsătorit însă de mai multe ori, Ștefan fiind socotit, de-a lungul timpului, un adevărat cuceritor în showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, în ultimii ani, el pare să își fi găsit fericirea în brațele Laviniei Pârva.

Lavinia Pârva, de altfel, îi este adeseori și parteneră de scenă, nu doar de viață. Îl însoțește la unele concerte și uneori cântă împreună. Cei doi sunt căsătoriți din 2017, iar fiul lor, Alexandru, a venit pe lume acum cinci ani.

ADVERTISEMENT